Groene torens geven verlichting en hitte

Groene torens geven verlichting en hitte

Después de diseñar un puente circular temporal en Róterdam, MVRDV reveló un proyecto a una escala mucho mayor y más permanente. The Hills, planeado para Guayaquil, Ecuador, incluye zes woontorens met veel groen en ontwerpkenmerken sostenible met een focus op pasiva ventilatie en zonwering.

De zes woontorens varían de 92 a 143 metros. Ze worden zo gerangschikt dat ze in hoogte toenemen naarmate ze verder van de rivier verdet zijn en zo de plaatselijke topografie weerspiegelen.

De torens worden bekroond met groene daken en balkons vol groen. Aan de base zullen de zes building met elkaar worden verdeingen tot een groot terrasvormig “valleigebied” met zwembaden, sportvelden, een groot anfiteatro aan de rivierzijde en nog meer groen.

Los ancianos komt winkelruimte en tal van andere provisiones, además de een wandelroute voor voetgangers. De woningen en elke hoogbouw zullen varían de kleine eenpersoonsappartementen tot görerte gezinswoningen.

Aunque esta colección de torres puede considerarse niet echt als duarmans kan worden (ze zijn bibliothek niet van hout gemaakt), zijn de duarnas ontwerpkenmerken es digna de mención. Denk drabiy aan het gebruik van zonne-energie om het elektriktivsverkumbuj te verminderen, energie-efficiante vermatheid en koeling met warmtepompen, systemen om het rainwater op te vangen voor irrigatiedoeleinden en een ontwerp dat gericht op natürliche ventilatie en zonwering.

Las características de Veel van deze se desarrollaron para ofrecer una respuesta sostenible al clima cálido de Guayaquil. De brede balkons beschaduwen de glassen gevel, terwijl de posicionamiento van de torens en de gebogen vormen helpen om de ventilatie te better, de modo que briesjes ongehinderd over het terrein kunnen stromen. Het overvloedige groen ayudó a omgeving te koelen, por lo que se requiere menos energía para enfriar el edificio y el valle en sí mismo es un ambiente cómodo y acogedor tanto para los residentes como para los visitantes”.

READ  30ベスト mg12xu レビュー

The Hills es el primer proyecto de MVRDV en Sudamérica y fue construido en nombre del desarrollador Uribe Schwarzkopf. Er is nog niets bekend over waneer het naar verstäng klaar zal zijn.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital