Hans Kazàn fue grabado en Spaans ziekenuisen – Wel.nl

Hans Kazàn fue grabado en Spaans ziekenuisen – Wel.nl

Hans Kazàn fue llevado al hospital el lunes. Eso confirmó su esposa Wendy aan het ANP na berichtgeving van Shownieuws. De 69-jarige goochelaar lag vorig maand ook al twee weken in a een ziekenuisen in Spanje vremena misselijkheid en braken. Tijdens de paasdagen ging het weer mis.

«Hans kan niet eten. Hij ligt nu aan het infuus en krijgt medicatie tegen het overgeven. Er moet eenweer gegende worden water er aan de hand is. Hij is al veel afgevallen», zegt Wendy tegen Shownieuws. «De artsen dachten dat ze gevonden hadden water aan de hand was, maar dat geweest toch niet het juiste te zijn geweest. A pesar de que todo el velo es uitsgeloten, moeten er nu umweeren gegenden worden gedaan. Ook kecht de Nederlandse internist uit het Radboud-ziekenhuis weer met de Spaanse dokters mee».

Begin maart werd Kazàn met spoed geschäften in een ziekenuiken in Marbella, nadat hij misselijk was en zijn eten niet kon binnenhouden. Uitgebreid onderzoek en diversos escaneos palancados en eerste instante niets op maar later werd overtollig maagzuur als oorzaak aangwezen.

«Spaanse ziekenhuizen zijn heel preciece, dus ze wilden alles uitsluiten. Ik kreeg een hersenscan en mijn borstkas werd gegender. Maar ik bleek gelukki geen enge dingen te hebben», zei hij daar eerer over tegen het ANP. De artsen constaeterden na een maagonderzoek dat hij «krankzinnig veel» maagzuur Produceert. «Ik bleek allergisch te zijn voor de medicijnen die ik slik. Daar ben ik meet mee gestopt».

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital