‘Heeft alles voor goede afrecker’

‘Heeft alles voor goede afrecker’

imágenes falsas

Voetbal NOS

  • Aaron Golub

    volgt PSV nombra NOS Sport

  • Aaron Golub

    volgt PSV nombra NOS Sport

Brazili licht de spits te hebben gevonden waar het land naar op zoek was. Richarlison de Andrade zorgt in de nationale selectione voor strijd, vorreeg en bovenal doelpunten. En growet gestaag uit tot de revelatie van de Seleção.

Mede puerta zijn wereldgoal tegen Servië y la lesión de Neymar, es el aro de vele Brazilianen nu establecido op de 25-jarige afrecher uit Nova Venécia. Maar als iemand conoció a die druk om kan gaan, is het Richarlison, gelobt een goede bende van hem: Marcel Brands.

«Hij heeft alles voor een goede afrecher», comienza Brands een lofzang op de Braziliaan, muere vía Fluminense, Watford y Everton deze zomer bij Tottenham Hotspur.

«Hij heeft long, speed, hij is beweglijk, kan op alle positiens in de anvaal uit de voeten en is technisch goed. Hij kan excepcionalmente buena cabeza, heeft enorme sprongkracht y excelente sincronización en la lucht. Het is ook nog eens iemand die heel hard werkt voor het team en toch zijn rendung haalt».

Richarlison schiet Brasil se encontró con el objetivo absoluto de Langs Servië

Brands, tegenwoordig algemeen directeur van PSV, comenzó en de zomer van 2018 als directora de futbol bij Everton y haalde Richarlison meten op bij Watford. Al eerer, tijdens zijn eerste periode bij PSV, había hij kennisgemaakt met de themaliger teener van Fluminense.

Demasiado caro para el PSV

El Ajax estuvo bien en el estadio de Gverande, que estuvo cerca de la leggen y de la remolacha, y de Richarlison en el último momento en el que estuvo en la Premier League-voetbal bij Watford. Een jaar later kocht Brands het talent daar voor bijna veertig miljoen euro weg.

ANP

Richardson anota para el Everton van Brands

«Hij was ons nummer één target als afrecker. Je wist bij hem: Everton wordt niet zijn eindstation. We hebben hem destijds voor veel geld gekocht, maar ik heb dat nooit als een risico gehien».

Zowel Marco Silva als Carlo Ancelotti fue también el geek van de Braziliaan del entrenador del Everton. Marcas: «Hij era zo ansioso om een ​​gol te maken, dat fue ongekend. Ik weet nog dat Ancelotti na een paar trainingen tegen me zei: ‘Goh, wat kan die Richarlison koppen, wat een timing'».

Geintjes en dansjes

«Waar de afrechter binnen het veld graag alle spotlights op zich gericht heeft staan, is hij buiten de lijnen best verlegen en introvert», dice Brands. «Hij kwam tegelijk conoció a Yerry Mina, zij werden direct maatjes. Yerry begon meet al met Engels praten, maar dat had ‘Richi’ niet. Hij durfde daar geen fout in te maken, dus hij had er wat meer meeing mee».

ANP

Richarlison por zijn teamgenoten bedolven na een hitter voor Brazili

van jonge speler naar hombre

Las estadísticas preliminares de Richarlison en Qatar: twee duelos, twee goles. En de ‘de duif’ – zoals hij door zijn manier van juichen mengem wordt – nou raak schiet op een voetbalveldje en Nova Venécia de in een vol stadion, een goal is een goal.

«Iedere goal viert hij auf het de winnende in de WK-finale is, dat zie je ook bij Tottenham. Dat is waarom hij spielen deletreado, om Goals te maken. Mensen vergeten het vaak, maar hij werkt echt hard. Hij is alles wat «je in een atacante wil hebben», vindt Brands.

Comienza juli ruilde Richarlison Goodison Park na vier jaar en voor het Tottenham Hotspur Stadium, maar zijn eerste Premier League-goal voor de Spurs moet hij nog maken. En medio de cinco años después de la transferencia a Everton, ziet Brands hoe de Braziliaan zich tot «topspits» heeft ontwiektd.

«Hij is als jonge speler een man geworden. Hij was al fysiek sterk, maar is nog veel sterker geworden en ook zijn wil om te goleador is nog verder ontwikkeled. Hij zou morgen al mee kunnen spelen bij Paris Saint-Germain of Bayern München. «

ANP

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital