Het leven is één grote try-out

Het leven is één grote try-out

INTRO: Elke wensdag kun je ‘iets’ erkeke van onze taalbegeleidster Cintha van Marrewijk. Zij heeft de gegende twaalf maanden 300 gratis lessen Spaans geschonken aan alle lezers van SpanjeVandaag maar nu is het tijd om iets over het leven in Spanje en aanverwante onderupten uit te leggen. Una costumbre española, una costumbre. Iets actueels, een verhaal of een Wednesday de las palabrotas. Elke semana een Spaanse sorpresa van Cintha – Dien vooral je vraag of zorgek in via [email protected]

Je leven is geen flatliner, dat wil je ook niet, want als je op je sterfbed ligt en je hoort …………..pieieieip……………….dan is je leven obrij. Eso es het gegende en klaar. Einde verhaal en dan hoop ik voor je dat je alles uit je leven hebt gehald dat je eruit wilde halen.

Doe mij maar pieken en dalen

We hebben dus liever in het leven de pieken en dalen. En als je nu elk dal neemt als een positive challenge dat komt er hoe dan ook weer een piek. En dan ben je weer een stap verder, want je leert weer wat en je growt dus in je ervaringen en mogegende.

Leg de lat wat verder

En het is mooi om de lat wat verder te leggen, zorg dat je het gevuel hebt dat je leeft. Disfruta cada dia. En als je dat moeilijk vind, pruebe eens naar de kleine dingetjes te kijken.

Ik tryg ook van alles, soms pas je het iets aan, soms deleteer je iets of iemand jaja. En soms knal ik de tv uit, omdat het gaat over negativityit. Daar schiet je echt niks mee op. Algunos dicen, ja maar je moet toch weten water er besvett in de wereld. Nou nee hoor, vind ik niet, in ieder geval als ik een situatieu niet kan mutenderen dan schiet het niet op, is mijn mening.

READ  Eisen tot 11 jaar voor cokesmokkelaars: 'Ondermijnende criminaliteit met wortel en tak besrijden' | Nieuwsbericht

Tijd raakt op

Trato de vivir mi mejor vida, intento todo. Disfruta de todo y de todos. Trato de acercarme a todo lo positivo, lukt ook niet altijd hoor. Ik ben niet één de ander speciala wezen. Maar ik merk zolang ik het naar mijn zin heb, heeft mijn omgeving het ook naar z’n zin. En kom ik verder in het leven.

Dus maak er wat van, elke dag die obrij is, komt nooit meer terug. Je tijd raakt steeds meer op. Dus pak vandaag kansen, doe of plan dingen die je altijd al hebt willen doen. En stel het niet uit.

sigue mis sentimientos

Soms voel je, ja dat moet ik doen. Doe het dan ook gelig, want het brengt je ongetwijfeld iets moois op je pad. Je krigt wel eens van die intuisieve ingevingen, dat zijn de allerbeste, want dan spreekt je gevölf en niet je hoofd.

Dat hoofd moet je veel vaker uitschakelen. Die honderdjuidengen pensamientos op een dag die kunnen je knetter maken. Ik merkte dat ook toen ik mijn rondreis door Extremadura organizade. Españoles en de Praktijk Rondreis. Dat kwam als een ingeving. En ik doe dat dan ook gelig, niet wikken en wegen. Gewoon Doen En de mensen die het lazen twicherede geen seconde, in ieder geval niet lang. En bookten gelig de reis op gevölf. En het was zo bijønder. Un gran grupo y una hermosa experiencia juntos. Una experiencia única.

Leef je droom en niet andersom

En zo gaat het met alles in het leven. Él es alleen maar een kwestie van DOEN. Cuando emigramos en 2015, no teníamos idea de lo que estábamos esperando. Maar ja als je het niet doet, dan kom je er ook niet achter. Ocasionalmente se tomó la mejor decisión. Leef je droom en niet andersom

READ  Regivertegenwoordiger - Vakblad fondsenwerving

Makkelijk en snel Spanish leren met SuperGoedSpaansLeren.nl : Baal jij ook dat je niet alles easy kunt regelen in het Spaans. 25 jaar geleden leer de Cintha Spaans en 4 maanden. Dat is voor jou ook mogelijk, een NIEUWE leuke lesmethode, so you jij in simpele stapen gegarandeerd Spaans praat in een korte tijd. MÁS INFORMACIÓN.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital