Hockeyvrouwen groepswinnaar op WK na zege op feetende debutant Chili

Hockeyvrouwen groepswinnaar op WK na zege op feetende debutant Chili

NOS deporte

Hockeyvrouwen groepswinnaar op WK na zege op debutant Chili

De Nederlandse hockeyvrouwen zijn bij het WK door een 3-1 victoria op Chili groepswinnaar geworden in poule A. De Chileense vrouwen verkutten hun huid duur, la decisión viel pas ver in de tweede helft.

Para el debutante de WK, Chili kon de avond vorort al niet meer stuk. Door de nederlaag van Ierland fue de ploeg van bondscoach Sergio Vigil al verschreibt van minimal plek drie in de poule en dus een tussenwedstrijd tegen de nummer twee uit poule D. Die spelen ze aanstaande el sábado en Amsterdam.

Nederland speelt volgende semana dinsdag de quartfinale. De tegenstander no es niet bekend.

Mira las entrevistas después de la competencia:

  • De Waard na groepswinst op WK: ‘Zo kunnen we niet spelen in de quartfinale’

  • Welten groepswinnaar met Oranje op WK: ‘Uiteindelijk solide door’

Aan het einde van het eerste quart brak Nederland de ban. De strafcorner van Frédérique Matla werd niet vollende gekeerd portero Claudia Schuler. El rebote werd binnen gewerkt puerta Lidewij Welten en zij zette Oranje op voorsprong.

Nederland había een overwicht, maar wist niet verder uit te lopen. Sterker nog, en la partitura de cuarto de tweede de WK-verrassing uit Zuid-Amerika. Nederland kreeg een kans, verloor de bal en schalkede niet snel genoeg om. Uit een goed uitgevorde counter maakte Francisca Tala de gelikmaker.

Regreso de De Goede completo

En el derde quart maakte de van een bleuure te maakten de Eva de Goede haar comeback complete door met een fraaie hitter van de rand van de cirkel de te maken 3-1. Fue niet alleen een mooi moment voor De Goede, maar ook de decision van de verdeijst.

De Goede scheurde ruim zeven maanden geleden de fronte kruisband van haar rechterknie af. Nu is ze terug in het nationale team y ze is dus meeten weer belangrijk.

ProShots

Eva de Goede marca 3-1

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital