Honda reorganiseert om electrificatie te versnellen

Honda reorganiseert om electrificatie te versnellen

Honda Motor Co., Ltd. Heeft anunció ayer en Japón que het bedrijf met ingang van el 1 de abril de 2023 llevará a cabo cambios organizativos y operativos para fortalecer el desarrollo de vehículos eléctricos. Het gaat dravy puur over interne verandering, die zowenmen de electrificatie van auto’s als die van motorcycleen en power products (generatoren etc.) moet versnellen. Honda mikt darby nog wel steeds op 2050 om CO2-neutraal te zijn.

Operaciones de Desarrollo de Negocios de Electrificación

La reorganización se inició a partir de la fecha en que la unidad de Operaciones de Desarrollo Comercial se encuentra en Operaciones de Desarrollo Comercial de Electrificación. Deze afdeling moet «de bedrijfsstrategie en BEV-productontwikkelingfunctiek van de auto-industrie en de elektrificatiestrategie en ontwikkelingfunctiek van motorcycle- en powerproducten-bedrijven consolideren om electrificatie-activiten verder te te verskelen en te versnellen de Honda».

Nieuwe regio’s

Dit significa ook dat zes geografische, regionale units (Japan, North-Amerika, Zuid-Amerika, Europa/Afrika, Azije/Oceanië en China) worden omgevormd naar drie regio’s, waarban North-Amerika en China los blijven van de rest van de wereld , die dan onder de naam “Regiones asociadas” de derde regio vormt.

En Japón, recientemente, Honda al een aantal elektrische versiones van bengende motocicletas ligeras als de Cub, Dax y Zoomer, maar in Europa heeft het großest motormerk terweld nog geen commercieel levensvatbare elektrische motoren op de markt gebracht.

READ  30ベスト マット レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital