Hoogste prijzengeld ooit voor een Spaanse profsporter met 5 miljoen euro

Hoogste prijzengeld ooit voor een Spaanse profsporter met 5 miljoen euro

MADRID – Solo el golfista profesional de 22 años Eugenio Chacarra logró ganar el torneo LIV Golf en Bangkok y llevarse a casa un premio en metálico de 4,88 millones de dólares. Con eso, deze jonge golfer de profsporter uit Spanje geworden met het hoogste prijzengeld ooit.

Nou zou je denken dat of tennisser Rafael Nadal met al zijn gewonnen toernooien of individuale profsporter uit Spanje zou zijn met het hoogste prijzengeld ooit. Maar Nadal ganó ‘slechts’ 2,29 miljoen dollar y ganó en junio de 2022 Roland Garros ganó terwijl hij voor el título del Abierto de Australia ‘slechts’ kreeg 2,8 miljoen dollar. De nieuwe Spaanse tennisheld Carlos Alcaraz ganó el US Open ook ‘slechts’ 2,6 miljoen dólares.

Él está bekend dat en de mundo del golf veel geld rondgaat maar dat de prijzenpot zo goed gevulnd is, is waarschijn minder bekend. Het is de 22-jarige Spanjaard Eugenio Chacarra nu al gelukt om een ​​​​plaatsje te krijgen in de geschiedenisboeken van de sportwereld in Spanje. Ganó 4,88 millones de euros con un torneo de golf Torneo de golf LIV wist te winnen Eso sucedió el mismo día que otro golfista, John Rahm, ganó el Open de Madrid 300 mil euros.

Dat de prijzenpot zo hoog es komt omdat een tijdperk is aangbroken waarten de miljonen uit de landen van de Perzische Gulf tryen la competencia alternativa te crea als alternativ voor de la competencia tradicional. El último ejemplo de ello es LIV Golf, una revolución en un deporte muy tradicional que ha provocado el schokgolf. Veel golfers hebben geweigerd eraan deel te nemen, zoals Jon Rahm die wel in Madrid won, maar de Saoedische miljonen zijn erg antrektelijk voor andere golfers.

READ  Alabanza a Sisterra: '' No lo tienen agarrado ''

De cijfers van de Saoedische prijzenpot hebben de golfwereld door elkaar geschud geschud wie gepartent aan de LIV niet kan meedoen op het Europese of Amerikanska circuit (PGA). De economic bedragen zijn en el circuito tradicional del año pasado weliswaar gestegen maar zijn nog ver verdegen van de bedragen die de nieuwe en grensverleggende Saoedische golftoernoinoen in beweging brengen.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital