Iedereen kan nu op fietsvakantie, gracias a los útiles consejos y truc van wereldreiziger Marica van der Meer uit Workum

Iedereen kan nu op fietsvakantie, gracias a los útiles consejos y truc van wereldreiziger Marica van der Meer uit Workum

Een excuus om niet meer op fietsvakantie te gaan bestaat niet meer, gracias a Marica van der Meer uit Workum. En su último libro ‘Handboek voor vakantiefietsers’, encontrará todos los consejos que puede pensar en el campo de los materiales para bicicletas, ropa, sillines, sistemas gps y andere mobile handighen, voeding y leuke rutas.

Él es Marica (53) haar elfde boek, zij fietst vaak en veel de wereld over en is ruimschoots ervaringsdeskundige. En coronatijd kon ze Nederland niet uit en heeft de geboren en getogen Workumse (ze is ook nog reisleidster en fotografe) drie nieuwe fietsroutes in Nederland bedacht en uitgewerkt tot een boek.

‘Zelfs mijn moeder van 78 fieste mee’

Stilzitten es lastig voor haar, dus heeft ze ook fietsvakanties voor groepen fietsend geschäften. Om aan te geven dat algo como esto voor iedereen haalbaar es: ,,Mijn moeder van 78 deed ook gewoon mee, op haar elektrische fiets.” A menudo, las excusas dicen niet meer, iederene die een beteige gezond is kan het.

Entonces kwam de vraag van haar uitgeverij de ze een handboek zou willen schrijven. Ze ging in haar eigen geheugen graven en Interviewde verschillende experts voor het boek. ,,Er staan ​​​​ook veel leerzame anécdotas en het boek, met founten die ik al gemaakt heb”, zegt ze.

De kueuze van de fiets, planning, reisdocumenten, fietsroutes, navigatie, kampeerspullen, Budget, Repairs, Overnighting, gezondheid en veiligheid, fietsvervoer over de weg of door de lucht, alleen reizen of in een groep, fietstocht met kinderen: alles komt aan bod .

Van twee weken tot twee maanden: en principio es het gelig

De je het boek voor een korte fietsvakanties van een weekje gebruikt, voor een langere tocht van meerdere weken door Europa o een echt long fietstocht naar Santiago de Compostela o langs de oude Zijderoute naar Australien: todo comienza con un sueño y luego con un plan.

READ  30ベスト 日立 洗濯槽クリーナー レビュー

Oh, sí, Marica heeft dit jaar ook nog vieryudzen kilometer gefietst rond de Adriatische Zee, haar boek met (fiets)routes en leuke verhalen daarover is bijna klaar. ,,Het was voor mij ook een beeicht beidt om in training blijven voor de wereldreis die ik volgend jaar wil maken”, lacht ze. Want die fietsreis rond de hele aardbol, die kleinset nog.

De Sudamérica a Alaska en 1600 kilómetros por el desierto chino

Ya está desde el extremo sur de América del Sur hasta Alaska, y va desde Workum a una fiesta de cumpleaños en Australia, donde también recorre otros 1600 kilómetros por un desierto chino. in de Verenigde Staten lekker aan het fietsen was.

,,Él es gewoon mijn leefstijl, ik geniet ervan. No quiero nada, no sé qué hacer. Dat ik het fietsen met het maken van de boeken ook nog kan funderen, es hagmat mooi”.

Waar een wil es, es ook een financiero weg

Ze is ook te boeken als professionnel photograf, geift lezingen, is professionnel reisleidster and als ze op reis is heeft ze als het even kan inkomsten uit de verhuur van haar Workumer woning.

Waar een wil es, es een financiero weg. ,,Ik doe wat ik leuk vind en door mijn ervaringen door te geven aan anderen, wordt het ook nog een beetje utlig, lacht ze weer. Él es een manier van leven waar ze erg blij van wordt en ze hope dat anderen leren van haar founten en ook kunnen genijen van leuke fietsvakanties.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital