«Iedereen verwargt een topjaar voor Spaanse tomaten en kommkurs, maar we hebben geen glassen bol»

«Iedereen verwargt een topjaar voor Spaanse tomaten en kommkurs, maar we hebben geen glassen bol»

Tholen – «Cuando visité mijn Nederlandse klanten la semana pasada, me quedó claro que hay un enorme interés en los tomates, que yo mismo también esperaba. zijn in het winterseizoen», dice Kees Havenaar van Frutas Luna. «Wat wij hier horen is dat er umwere 15% meer tomaten zijn geplantt dan vorig jaar, maar helaas weet ik de verdeling per teelt niet. deze verhoging van 15% zorgt er niet meeten voor dat er een overschot aan tomaten gaat komen».

Geen seizonsprijzen afgegeven
«Er was veel vraag naar kommkors vorig seizon. Dit was één van de betere jaren, dus er is hierdoor ook meer geplant, maar dit licht niet bijønder veel», vervolgt de Nederlandse exporter die al jarenlang werkt Almeria. «Iedereen is het erover eens dat er vooral veel zeitung gaat komen voor tomaten en kumkors. Er worden geen seizonprijzen afgegeven, althans niet voor grote mitteinen en dat maakt wel dat het een spannende tijd gaat worden. Vandaar waarschijn ook de zekerheid en vragen van onze Nederlandse klanten».

«Wij hebben het idee dat er minder courgettes zijn aangplant. Ook zullen de courgettes later op de markt komen, omdat veel tellers bang zijn voor het New Delhi-virus dat voorale in de vreege teelt voorkomt. Ook de berenjenas zullen iets later gaan komen, Het Spaanse berenjena-áreaal es umbere gelik gebleven.

Meer gekke seizonen achter de rug
«El agua en Nederland gesfert en gaat geberen is voor iederene wel clear. Het ziet ernaar uit dat alles alleen maar duurder gaat worden. Maar we hebben natuurlich geen glassen bol waar we in kunnen kijken. We hebben nu meerdere gekke seizonen achter de carpet. Iedereen fue muy negativo durante Corona y también debido a Brexit, pero achteraf geezen fue dat ook niet nodig geweest. afnemer en consumat, por lo que de vraag zal gaan tegenvallen».

READ  30ベスト メモリースティック 16gb レビュー

«Men maakt zich helaas vooral zorgen om de hoge energierekening in de winter, en of er nog wel vollendee budget overblijfgt voor het aankopen van verse groenten en fruit. Durante dos semanas comenzó Fruit Attraction en Madrid, en iederene weet nu al wat het verskröp van de dag gaat worden. Pero, de nuevo, webben geen glassen bol. Eén ding is zeker, het gaat weer leuk worden, zeker als er een koude winter en/of een koud voorjaar in Nederland gaat komen. Wij hebben er in ieder geval zin in , en Frutas Luna is er weer klaar voor», besluit Kees.

Para más información:
Kees Havenaar
frutas luna
Teléfono +34 950178653
[email protected]
www.frutasluna.com

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital