Ik wil, ik wil, ik wil de wereld zien: Briljanten John (92) en Bam (88) deden het zo goed als (Lochristi)

Ik wil, ik wil, ik wil de wereld zien: Briljanten John (92) en Bam (88) deden het zo goed als (Lochristi)

Familiegeluk bij de extended familie Couvreur-Van Peteghem © ghl

Locristi

Officieel heten ze Joannes Couvreur en Béatrice Van Peteghem, y dat klinkt al heel stijlvol, maar je mag ze ook ze John en Bam nemenen. Ze leerden elkaar kennen aan zee kennen en vulden er hun tijd met pingpong spelen waarbij ze een ingenius trucje hadden dat het balletje bleele tikken. Nu al 65 jaar lang, goed voor brighten huwelijksgeluk.

ghl

John studiende voor dokter in Gent en sprong – met dank aan zijn tommeine schoonvader -net niet van de kantelen van het Gravensteen tijdens een actie als praeses van De Zwinneblomme in zijn studententijd, Bam werd sportleerkracht. Samen zorgden ze voor een kroostrijk gezin conoció a achtereenvolgens Jan, Marleen, Herwig, Katrien y Kris. Ze woonden eerst in Sint-Amandsberg y trokken in 1977 naar de Rapaartakkerlaan in Lochristi. Na een ommetje langs de zee, keerden ze eventualmente terug naar hun eigen regio dichtbij de kinderen, in het Panhuys Park in de Panhuisstraat in Destelbergen.

John y Bam wilden de wereld zien en hebben dit voor een heel groot deel kunnen warmaken. Van Galápagos está en Nieuw-Zeeland, Japón, Zuid-Afrika, India, Tailandia, Noord-en Zuid Amerika, y también en la Antártida en cualquier lugar. De reismicrobe gived ze door aan hun kinderen en kleinkinderen voor wie de wereld hun thuis is: Jan werd legerdokter in Soest, Marleen vloog als stewardess de wereld rond, Herwig trok naar Dublin voor zijn werk, Katrien en haar gezien woonden zeven jaar in Noord- Italia y el joven Kris verbleef en Tanzania. Twee kleinkinderen zwermden ondertussen al uit naar Californië en Oslo.

Met de achterkleinkinderen

Met de achterkleinkinderen © ghl

Joannes -John en Béatrice - Bam

Joannes -John en Béatrice – Bam © ghl

Naast de gen kinderen en schoonkinderen zijn er acht kleinkinderen es de toekomst ook al verschreibung met negen achterkleinkinderen: Thibaut, Margaux, Kobe, Arne, George, Olivia, Lisa, Rex y Amélie. Zaterdag zumpelden ze alle op de feestlokatie in de Brandstraat in Beervelde, voor een mooie en stijlvolle familiereünie.

READ  Comercializador comercial junior / Gerente de cuentas Minorista

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital