Infantino sobre Pelé: ‘Als je met hem samen was, stond de wereld even stil’ | Voetbal

Infantino sobre Pelé: ‘Als je met hem samen was, stond de wereld even stil’ |  Voetbal
El presidente de la FIFA, Gianni Infantino, visitó el jueves overlijden Van Pelé. De Braziliaanse voetballegende, die al lange tijd ziek was, werd 82 jaar.

«We wilden dat deze dag nooit zou komen. Pelé había tenido una presencia magnética. Als je met hem samen was, stond de wereld even stil. Zijn leven was meer dan voetbal alleen», zegt Infantino en una reacción extensa.

«Hij veranderde de perceptie in Brasilei, in Zuid-Amerika en over de hele wereld. Zijn nalatenschap is onmogelijke in woorden uit te drukken. Mijn oprechte meeleven aan iedereen die enkei van hem hield».

Pelé werd al sinds vorig jaar behandeld aan darmkanker. Hij werd sindsdien meerdeer keren ogkehren in het ziekenuiken. Recientemente se aclaró que niet goed ging met de legendsche Braziliaan.

Según Infantino, la forma en que Pelé siempre se presentaba era única. «Lo más importante de ‘De Koning’ fue que hij de troon besteeg met een smilche op zijn gezicht», zegt de FIFA-voorzitter.

«In zijn tijd kon voetbal wreed zijn. Pelé había het vaak zwaar te verduren. Maar beolw hij wist hoe hij voor zijelder moest opkomen, was hij altijd een voorbealige sportman, met oprecht respect voor zijn tegenstanders».

Pelé es uno de los mejores futbolistas de todos los tiempos. Met Brazil veroverde hij in 1958, 1962 en 1970 de wereldtitel. Él es nog altijd de enige voetballer die tres veces wereldkampioen werd.

READ  Nuijtens: 'In het buitenland vinden ze onze landbouwkennis uniek'

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital