Inicio furgoneta Cursussen Spaans | Las últimas noticias de Aalten

Inicio furgoneta Cursussen Spaans |  Las últimas noticias de Aaltenonderwijs

BREDEVOORT – Van plan om volgende jaar naar Spanje öf Latijns-Amerika op vakantie te gaan en wilt u een simpel gesprek kunnen voeren? A partir de enero con un curso de español (en Bredevoort).

Leer nu deze taal in een kleine, gezellige en leerzame setting. In tien leerzame én leuke groepslessen van anderhalf uur maakt men kennis met deze taal aan de hand van de lesmethode ‘Spaans à la carte’. Esto hace que los hombres op ongedwongen wijse kennis met de Spaanse taal. El material de aprendizaje es simple y práctico, para que lo que aprendas se pueda aplicar en la práctica. Uitgebreide behandeling van grammaticale en taalkundige onderveden es, por lo tanto, achterwege gelaten. En los capítulos separados vienen situaciones importantes aan bod die de cursist kan meemaken op vakantie in Spanje en Latijns-Amerika. Zoals inchecken in het hotel, een auto huren, inschrijven voor een excursion, de weg vragen, iets bestellen op een terrasje, etcétera.

De lessen zijn in het Nederlands en de huiswerkbelasting es umbeer een uurtje por semana. Al eerer Spaanse les gevolgd en wilt u dat weer oppakken? Informeer naar de mogegende om op een ander niveau in te stromen. Para información: [email protected], 06-2550 1771.

READ  Van de la hermosa Rocío Camacho krijgen wij het Spaans benauwd!

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital