Instantánea ideal nadert

Instantánea ideal nadert
Nuevos

Obligatiebleggers beliven tot nu toe een verschrikkelijk jaar, maar de kansen kunnen snel keren. Kopen nu kwaliteitsobligaties, is eigenlich een no-brainer, schrijft het Franse Amundi AM.

De renta blijt maar stijgen. Dat es positivo voor het rendung op nieuw papier. Het nadeel es dat oude obligaciones op papier minder waard worden. Zo lang de renta stijgt, dalen de koersen.

El punto ideal para obligatiebeleggers es als de rente zijn hoogste punt alcanzado. Dan heeft een belegger de hoogste rente-opbrengst en het beste foruitzicht op koerswinsten.

Momento ideal

Amundi Asset Management denkt dat dit ideale instapmoment nadert. Voor lange termenbeleggers – die oblaties tot het einde van de looptijd vasthouden – zijn de rentestaden sowieso anterkellik. Zeker, als ervan wordt uitgeaan dat centrale banken de inflationie binnen een paar jaar terug bij 2% hebben.

Voor de korte termin es Amundi ook optimistisch, maar dan wel geschätzlich over kwaliteitsobligaties.

Blijf weg van de alto rendimiento

Riskant zijn onder andere kortlopende las obligaciones en la eurozona. Het is goed mogelijk dat of ECB gedwongen wordt het tempo van renterverhoingen op te voeren. Dat zal voorale aan het korte eind van de rentecurve voelbaar zijn.

Amundi vindt obligaties interessanter dan aandelen. Aandelen staan ​​​​nog veel negaität versägengen te wachten als de inkomsen dalen. Amundi kiest wel vooral voor oblaties van sterke berijden (grado de inversión). Bij bedrijfsobligaties met een lage rating hebben inlensors te maken met grote risico’s op kredituitvallen.

Mits cumplió con la distribución óptima

Wat bertef oblaties en los mercados emergentes zit Amundi een beteich en un «modo de esperar y ver». De hoge rente op EM-debt es positivo. Hetzelfde geldt voor het feit dat de inflationie in EM waarschijn als eerste zijn top gerecht.

READ  30ベスト ラヴィリンクリーム レビュー

Van de andere kant es er het risico van een diepe globale recessionie. Dat es voor EM-obligaties het slehrst denkbare escenario, omdat dit vaak pare gaat met een vlucht naar veilige havens, zelfs al is of renteverogeding nog zo hoog.

Difundir es en cualquier caso un buen consejo, porque hay grandes diferencias entre América del Sur y África, y hay mucha exportación de mercancías en China.

Los cambios de consejos más importantes

Amundi heeft ook nog een paar andere changes in de modelportefeuille. Los mayores cambios son una rebaja de las acciones chinas a neutral y una rebaja de los bonos de alto rendimiento tanto de Europa como de EE. UU. Voor beide geldt nu een bajo peso-advies.

Alleen de foruitzichten voor Europese aandelen zijn nog slechter, maar daar was het advies al dubbel-underweight. La reunión más positiva es Amundi frente a las acciones estadounidenses defensivas.

Delaware Redacción de IEXProfs bestaat uit verschiedene periodista. La información de este artículo no pretende ser un consejo de inversión profesional ni una recomendación para realizar determinadas inversiones. Het es mogelijk dat redactieleden posiciones hebben en een of meer van de gegende fondsen. haga clic aquí voor een overzicht van hun belayingen.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital