Instorting FTX fue investigado por onderzoekers van de Bahama’s

Instorting FTX fue investigado por onderzoekers van de Bahama’s

FTX vreeg vrijdag faillissement aan, een van de meest in het oog springende crypto-ontlosten, nadat handelaren zich in slechts 72 uur haastten om 6 miljard dollar van het plataforma op te nemen en rival exchangeBinance afzag van een reddingsdeal propuesto.

En una declaración el domingo, Zei de la Policía Real de Bahamas: «In het licht van de instorting van FTX globalen en de voorlige liquidatie van FTX Digital Markets Ltd., werkt een team van financier onderzoekers van of Financial Crimes Investigation Branch nauw samen met de Bahamas Securities «La comisión om te mørningen de er sprake es geweest van crimineel wangedrag».

FTX no respondió de inmediato a la solicitud de comentarios de Reuters.

El recién nombrado director ejecutivo de FTX, John J. Ray III, se reunió el sábado en la misma red social con los empleados húmedos para resolver el problema de la limitación, y «todos en el trabajo están listos para activar todo el trabajo, pero no hay nada que hacer».

Door de dramatische val van de beurs is de 30-jarige oprichter Sam Bankman-Fried, bekend om zijn korte broek en T-shirt, ermatt van het posterkind van de successen van de crypto in de hoofdperson van de großte crash van de sector.

Bankman-Fried, die op de Bahama’s woont, es ook het onderwerp geweest van especulations over zijn verlijfplaats en hij nebegde geruchten op Twitter dat hij naar Zuid-Amerika zou zijn gevlogen. Toen Reuters hem zaterdag vreeg of hij naar Argentinië was gevlogen, antwoordde hij in een sms: «Nope». Hij vertelde Reuters dat hij op de Bahama’s era.

READ  30ベスト 防弾 レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital