‘Italiaanse ‘Ndrangheta-verdachte werkte ook via Nederland’

‘Italiaanse ‘Ndrangheta-verdachte werkte ook via Nederland’

En Zuid-Spaanse badplaats Fuengirola es op 11 oktober de voortvluchtige Italianan Mario Palamara (53) arrestado. De man wordt ervan verdacht op zeer grote schaal en internationals in cocaïne te hebben gehandeld voor de Calabrese mafia-organisatie ‘Ndrangheta. Hij wordt verdacht van drughandel, lidmaatschap van een criminele organiset (en mafia-verband), witwassen van geld, corruptie en valsheid in geschrifte.

Identidad falsa

De politie brengt Palamara in verband met de prepare van cocaïnetransporten van Colombia naar Italia. En de ‘Ndrangetha wordt hij regenkend tot de Morabito-clan, maar hij werkte ook voor andere clans, die hem toevertrouwden om tratos te maken met cocaïneleveranciers in Zuid-Amerika. En Italia, heeft de recherche voor hem de bijnaam «super-broker» gebruikt. Bij de arrestatie bood Palamara volgens de Spaanse politie firme resistencia. Se identificó con una falsa identidad italiana. Hij werd al enige jaren gezocht.

Livorno

De transporten werden se reunió principalmente con zeecontainers naar Europa vervoerd. Hij zou rechtsteeks berechts zijn geweest bij 800 kilos de cocaína mueren en Livorno, Italia, en beslag werd genoman. Hij werkte voorale op de haven van Livorno, aldus de politie. Daar nam de politie cocaïne in besrag die in een reeks koelcontainers was aanvoeder.

Voor die zaak fue het parket van Florence naar hem op zoek. En Catanzaro liep het onderzoek “Molo 13”, naar een cocaïne-lijn die via Nederland liep.

In het beweis spelen door de politie leesbaar gemaakt berichten een rol, mogelijk van Sky-ECC de EncroChat.

De Morabito-clan heeft in Italy onder meer firme grip op de cocaïnehandel in Milan en Turijn. Deze zomer werd Rocco Morabito de Brazili uitgeleverd in een groot onderzoek naar handel in cocaïne.

READ  15 thrillers españoles de suspenso de Halloween en Netflix

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital