Janus van Kasteren pakt eindelijk dagzege en el Rally Dakar

Janus van Kasteren pakt eindelijk dagzege en el Rally Dakar

Janus van Kasteren se encuentra en la parte superior de la pantalla en el Rally Dakar op zijn naam geschreben. Na een ellendig begin van de rally in Saoedi-Arabië schrijft de coureur uit Veldhoven geschiedenis met de etappeoverwinning. El último keer dat een Brabander een dagooverwinn pakte, fue en 2019.

In de zevende etappe greep Janus van Kasteren halverwege de macht en gaf deze niet meer uit handen. Hij bleete klassementsleider Ales Loprais en ploeggenoot Mitchel van den Brink voor. Zijn voorsprong op de nummer twee bedroeg bijna vier minuten.

El último paquete de victoria de Brabander en el Rally Dakar fue en 2019, de la mano de Ton van Genugten. Ganó la última etapa en Sudamérica. Het es niet de eerste Nederlandse victoria deze Rally Dakar. Gert Huzink y Mitchel van den Brink ganaron una mirada al een etappe.

adentro
Van Kasteren, uno de los favoritos, el más popular del Rally Dakar en la pandilla komen. Hij kampte met motorproblemen en raakte zijn dagzege in de tweede etappe kgitt door een tijdstraf. Gisteren liep hij de victoria op enkele seconden mis. Nu es er dan eindelijk dagsucces voor de Brabander.

In het klassement blijt de Veldhovenaar op de derde plek staan ​​​​met ruim bintwigt minuten achterstand op de koploper.

Mira esta noche la reacción de Van Kasteren a Bivak Brabant Dakar. Ronda 20:30 en el sitio web en Youtubepagina van Omroep Brabant.

Lea también: Dakarrijder Van Kasteren gaat stoppen als motorellende aanhoudt

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital