Jenna ortega deelt grootmoeders beautytip tegen oneffenheden

Jenna ortega deelt grootmoeders beautytip tegen oneffenheden

De laste tijd heeft iederene het over Jenna Orteganiet zo gek ook want de actrice speelt natuurlijk de hoofdrol in de serie Miércoles. Sindsdien cree que een succesverhaal dat doet denken aan de sueño americano: la actriz ha estado más en 33 miljoen volgers op Instagram, staat zo’n beteich op de cover van alle tabloids ter wereld en haar (make-up)looks worden door tuidenden op social media gekopieerd.

Kortom, ze is een stijlicoon. Todos los ojos están puestos en Jenna Ortega este mes. Hé momento om de la actriz te vragen naar haar secretos de belleza. Ze verfüft haar ultieme schönheitsgeheim: een grootmoeder’s truc die al generatie lang wordt gebruikt in Zuid-Amerika. Volgens haar hét middel tegen oneffenheden: Azteekse medicinale klei.

Jenna Ortega comparte el consejo de belleza de Grootmoeders

De actrice kan niet meer zonder de 100 procent natürliche bentonietklei, rechtsteeks gegende van vulkanische as, in dit geval uit het Amazonegebied. De klei schijnt een wondermiddel te zijn bij verwijde poriën en puistjes. De bijønnesterne herkomst van het beautyproduct heeft desinfecterende en absorbentende properties die ideal zijn om de talgafscheiding te regularen. Por lo tanto, el producto favorito de Jenna es extremadamente adecuado para el nombre de vette huid. De betonklei – die ook verrijkt se encuentra con calcio – zorgt vervar dat het genezingsproces van de huid wordt versnelled. Minder zichtbare poriën, vervaagde littekens en een strakkere huid: de medicinale klei is het Zuid-Amerikanska beautygeheim dat we alle alle in onze schoonheidsroutine willen oppmen. Het middel también sigue siendo muy fácil de usar.

READ  30ベスト アルミ蒸着シート レビュー

Het wordt als een comprechts rechtsteeks op de huid. Je hoeft alleen maar een beitje poeder te mengen met water of appelazijn en de pasta voor 5 tot 15 minutes op de huid te leten zitten. Como el stralende huid laat zien de Jenna Ortega, zijn de effecten daarnao snel voelbaar en viseil. En Holanda es de Arcilla curativa india secreta azteca también disponible. Je shopt soy hieronder.

Arcilla curativa india Aztec Secret, € 15,49

©Secreto Azteca

Este artículo fue publicado originalmente por Vogue ES.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital