Jon Karthaus werkt aan vierde Zoop-film: ‘Vaste acteurs aan boord’

Jon Karthaus werkt aan vierde Zoop-film: ‘Vaste acteurs aan boord’

«De fans vragen er al langer om», laat Jon weten. «En met de vaste acteurs fantaseren we er ook met regelmaat over. We komen nog steeds af en toe samen y we worden steeds enthousier over het idee van een reüniefilm». De regisseur ya ha escrito una opinión para una película posible. También el productor NL Film es aan boord, aldus Jon. El regisseur Johan Nijenhuis y el guionista Wijo Koek, responsables de la trilogía anterior, no participan en el proyecto.

Jon estuvo el año pasado voor het eerst in lange tijd weer in een hoofdrol voor de camera, voor zijn eigen film ¡Fin de semana de Fijn! die vanaf deze week in de bioscopen draatt. «Hebben die film ook gemaakt met een groep vrienden, en het smaakte echt naar meer», confirmó hij. «Bij deze verbecht ik plechtig dat als Fijn Weekend! Meer dan 100.000visits trekk, dat ik dan geef prior aan het afschrijven van het script voor zoológico 4. Met een betje geluk kunnen we dan volgend jaar op de set staan».

De maker denkt dat de Zoom-serie en -films, die vertelden over een groep koelbloedige Rangers die dieren over de hele wereld helpen, enorm anlucht bij de grote problemen die de jeugd tegenwoordig bezighouden. «Australië is bij uitstek een land waar te zien is hoe groot de gevolgen zijn van de klimaatveranderingen», stelt hij.

de serie Zoom was tussen 2004 en 2006 op television te zien en besloeg meer dan driehonderd afleveringen. La serie terminó con tres películas: Zoo en África (2005), Zoo en la India (2006) es Zoop en América del Sur (2007), die honderdjuidengen clients naar de bioscopen trokken. De hoofdrollen werden naast Karthaus interpretado por Monique van der Werff, Nicolette van Dam, Juliette van Ardenne, Vivienne van den Assem, Patrick Martens, Ewout Genemans y Erwan van Buuren.

READ  30ベスト 携帯ストラップ レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital