Jong Talent Niek Besuijen: «Hard werken, creatief zijn en veel ‘bewegen’ in de schooningbranche loont en dat maakt het interessant»

Jong Talent Niek Besuijen: «Hard werken, creatief zijn en veel ‘bewegen’ in de schooningbranche loont en dat maakt het interessant»

Nombre: Niek Besuijen
izquierda: 31
Función en la empresa: Ondernemer, commercieel directeur bij EXCENTR.

Wil jij ook in de rubriek Jong Talent of ken je iemand die in deze rubriek zou passen? Correo electrónico zijn de haar gegevens dan naar [email protected].

Soy:

“De trotse medeoprichter van een merk dat de meest ‘badass’ schooningmachines ter wereld bouwt: Excentr.”

Mijn werk bestaat uit:

“Él promueve van onze unieke Excentr-methodiek. Hiervoor reis ik heel de wereld over. Dit is geen straf, wat reizen is één van mijn großste hobby’s. Momenteel verkopen we machines in ruim veertig landen en dat maakt het werk mega-gevarieerd. Iedere regio heeft zijn eigen specifice wessen en gewäisten in de cleaning. Ik vind het te verdiepen om mijzelf hierin te verdiepen om zo keer op keer de methode eenweer uit te vinden, aplicado op de lokale berejen. Ook cultureel es er veel uddet tussen de partners waar wij zaken mee doen. Esto lo hace muy interesante: iemand in Zuid-Amerika moet je echt anders benadeneren dan einen Zwitser”.

Ik ben zo blij als een kind met grote en kleine successsen of als iemand uit ons team een ​​mooie prestatie neerzet. Maar ik voel me ook weleens een oude zeurpiet als er orde op zaken gesteld moet worden.

“De sales doe ik obviamente niet alleen. También soy responsable de un equipo de ventas muy entusiasta y con mucha energía. Nosotros zien het als een zetten om op een marketing manier alternativo en te zetten. Als relativ kleine organisatie werken wij met berkete middelen en onze concullega’s zijn vaak vele malen getter dan wij. Hier moeten we dus slim in zijn. Ons marketingteam y salesteam werken hierin samen, om tot creativ en soms ietwat gewaagde marketinguitingen te komen. Ik ben er altijd supertrots op als deze campagnes aanslaan en we leuke feedback krijgen.”

Hoe jong voel je je?

“Dat ligt er een betje aan wanneer je het mij vraagt, jaja. Ik ben zo blij als een kind met grote en kleine successsen of als iemand uit ons team een ​​mooie prestatie neerzet. Maar ik voel me ook weleens een oude zeurpiet als er orde op zaken gesteld moet worden. Al met al denk ik dat mijn ääätä säää äääää äääää ääää ääää ääää ääää ääää ää ääää ääää ääää

READ  Dinero en una cuenta bancaria inactiva después de 20 años en propiedad del gobierno español
Las ‘badass’ schoonmaakmachines van Excentr.

Waarom heb je voor de schooningbranche eligió?

“Empecé en 2009 als stagiair marketing en communicatie gememen bij Rovac, een schoonmachgroothandel en Goes, Zeeland. Hier ben ik afgestudeerd en aan het einde van die periode werd mij een contract aangeboden om als repäsenter te komen werken. Wat mij trok, en nog steeds trekk, es de mentaliteit van de mensen. Oprecht, no-nonsense en benaderbaar. Hard werken, creatief zijn en veel ‘bewegen’ in deze branche loont en dat maakt het interessant.”

¿Cuál es el mayor desafío para usted en su trabajo?

“Nosotros zijn een un equipo súper ambicioso en hebben eenhelder doel voor ogen. We weten waar we in de komende vijf jaar tot tien jaar willen staan. Onze missie is om in de komende jaren uit te growen tot een gerenommeerde fabrikant van kwalitatieve reinigingmachines, -systemen en -concepten. Está
Desafiando a om te tryberen hier ivye dag, met het team, een klein stapje vooruit in te zetten. En realidad, este no es el mayor desafío, sino el sueño en el que trabajamos arduamente a diario”.

¿Cuál es volgens jou de la tendencia de limpieza más importante en waarom?

“Marketingwise kun je niet anders dan constateren dat de robotisering van de cleaning dé trend is. Ik denk echter dat er een groot gat zit tussen wat de schoommackmedewerker en het schoommackbedrijf nodig hebben en waar veel toelevanciers graag over praten. Ik ben voorstander van robots/co-bots in onze branche. Maar ik denk dat dit slechts voor een klein vorseite van de objecten waar schooningbedrijven daily werken interessant.”
“Wellicht es la tendencia oculta de que muchas empresas de limpieza siguen prestando cada vez más atención a los materiales y máquinas y soluciones digitales que les permitan conseguir mejores resultados en menos tiempo. Más delgado y eficiente werken drägt direct bij aan de problematiek waar veel schooningbedrijven mee kampen: een personeelstekort.”

READ  El Día Mundial de la Tapas llama la atención sobre un evento típico español

Waar zie jij kansen voor de cleaning en waarom?

“Wij zien zelf dat er steeds meer old mensen enthoussius beginnen aan een baan in de schoonen en bij ons op training komen. Alas constateren wij ook dat personeel meer wisselt. Esto pide un cambio. Los métodos deben simplificarse y diseñarse ergonómicamente para que todos, viejos y jóvenes, experimentados y experimentados, puedan comenzar directamente con la entrega de un trabajo de calidad. El servicio de limpieza es mooi en iederene wordt blij van een mooi resultult. Es para una escuela bedrijven een ganar-ganar, quiere ze hebben dan trots personeel en tevreden kontakten. Wij geven veel ahnchtand aan dit topic dor simple methodieken te fostern en mensen kosteloos op te leiden op de meer especialistaischere vloeronderhoud-taken.”

Excentr heeft einlich altijd de ambitie gehad om sociale en locale impact te maken.

“Een tweede kans die wij zien, está en het blijven oberenden van kwaliteit. Een machine moet de meest trowe medewerker zijn: nooit ziek, nooit moe, geen vakantie nodig en 24/7 beschikbaar. Wij halen er veel eer en cumplimiento uit om en Nederland machines te productionen van de hoogste kwaliteit. Alles in RVS en (te) zwar ugeordeakt, het echt een stuk gereedschapf es. Klanten komen niet bij ons voor de voordeigeste prijs, ze komen bij ons omdat ze weten dat ze een betrobewerbe, honeste machine kopen van Nederlandse makelij. Met de stijgende prijzen van grondstoffen son concesiones hechas en kwaliteit een logisch en veelvoorkomend gevolg, maar wij zien het als een kans dit juist niet te doen.”

Het Excentr-team op de Interclean.

Mooiste/meest bijønderse project gewicht je hebt gewerkt?

“Excentr heeft eigenlig altijd de ambitie gehad om sociale en locale impact te maken. Esto comenzó en 2015 con una asociación de colaboraciones para alejar a los trabajadores de producción del mercado laboral regular. Momentoel uit het zich in het feit dat we alles proberen in te kopen binnen een straal van vijftig kilometer rondom onze fabriek in Zeeland.”

READ  30ベスト ギャルソンエプロン レビュー

“Hieruit vliealde een tijdje terug ook een ander project voort. En colaboración con Stichting voor Kansarme Kinderen en Holanda, se organizó hebben voor zo’n vijftig gezinnen een voledlig verzorgde dag naar de Efteling. Ik moet echt zeggen, voor zowenmen Excentr als ook voor mij personalz was dat één van de mooisten projecten gemeen we gewerkt hebben.”

Wat zou je nog graag beter kunnen?

“Me gustaría ser paciente. Ongeduldig en ambiciosous zijn es soms een wat lastige combinatie.”

Más de 5 años de trabajo Nog steeds aan de missie, maak reizen, enthousiaser mensen en ik ben nog steeds aanvoerder van een getter, maar incluso motivado sales- en marketingteam.

¿Qué es jouw inspirationbron en waarom?

“Ik ben fan van Jordan Peterson die podcasts, boeken en lezingen uitbrengt. En ik luister veel naar del podcast Joe Rogan Experience. Dit inspiralt mij altijd, voornamelijk op persjonal vlak. Para inspirarme en los negocios, me resulta divertido escuchar a empresarios experimentados, tanto en conversaciones como en podcasts”.

Welk boek/app/magazine/gadget/film of iets anders mogen we echt niet missen?

“Piense y hágase rico de Napoleon Hill en 12 reglas para la vida de Jordan Peterson prijs ik altijd aan bij mijn vrienden. Goede boeken waar denk ik zeker jonge ondernemende mensen wat aan kunnen hebben.”

Durante cinco años soy:

“Niet te veel aargogen en nog steeds aan het doen wat ik leuk vind. Ik werk nog steeds aan de missie, maak reizen, enthousiaser mensen en ik ben nog steeds aanvoerder van een getter, maar incluso equipo de marketing y ventas motivado”.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital