Jongens murreden lerares Spaans erveme slechte cijfers

Jongens murreden lerares Spaans erveme slechte cijfers

MADRID – Antes de seguir leyendo, dit heeft niet in Spanje plaatsgevonden maar in de Verenigde Staten. Daar werd en noviembre de 2021 en Fairfield (Iowa) puerta twee jongens een lerares Spaans gegende omdat ze beide jongens slechte cijfers had gegeven. Los sospechosos de entonces 16 años, Jeremy Goodale y Willard Miller, ahora están en prisión por mucho tiempo porque fueron sentenciados como adultos.

Nohema Graber, de 66 años, lerares spaanse taal Op de Fairfield (Iowa) High School, werd op 2 noviembre 2021 met een honkbalknuppel dusdanig toegetakeld in een park dat ze ter plaatse aan haar verwondingen overleed. De vrouw werd pas een dag na de attack gevonden waarbij haar lichaam onder een zeil verborgen lag.

Het duurde niet lang voor de politie om de dos papás te vinden, de toen minderjarige boys Jeremy Goodale y Willard Miller. Na het politiverhoor bleek dat de jongens van de lerares Spaans slechte cyfrefs hadden gegen en daar waren de 16-jarige jongens het niet mee eens.

De twee jongens werden beschuldigd van moord met voorbedachten rade en samenzwering om samen de crime te plegen. Las autoridades besloten dat beiden als vährungen mohanten worden berecht, rekening houend met hun äätt en de sählende van de zaak.

READ  Fenord truco con entrenamiento para vencer al campeón de España Atlético

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital