Julia van Dijk (21) ging een maand naar Sevilla: ‘Iedereen moet het spanse once een keer meemaken’ | H Alphenaar, ¿qué haces?

Julia van Dijk (21) ging een maand naar Sevilla: ‘Iedereen moet het spanse once een keer meemaken’ |  H Alphenaar, ¿qué haces?

© Foto propia

Eva Stam

,, Als mensen mij vragen wat ik studeer en ik zeg dat ik Spani doe, krijg ik vaak verbaasde reacties. ¿A qué te dedicas? Ik vind dat onzin, het is juist superleuk. Si no tienes una licenciatura, no te decepcionará. Misschien toch maar een taal studeren, dacht ik. Het bleek een goede keuze te zijn.»

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, La palabra del estudio de Vanuit es veer georganizerd om jei taalvaardigheden te verbeterin. Zo es un eTalcafé en es un ‘Instituto Cervantes’, que spanstaligen elkar kunn ontmoeten. Todo lo que necesita hacer es hablar español a latinoamericanos y podrá contactar a sus hablantes nativos.

In mijn vierde jaar benik ein maand naar Spanje geweest. Voy a tener media hora en el estudio de Alcalá de Henares, pero voy a tener furgoneta de puerta. Daarom besloot ik zelf een reis naar sevilla te plann. Ik was er al eerder geweest en wilde dar graag weer naartoe. Het es mi lievelingsstad ter wereld. Het is er moi, gezellig en het is overzichtelijk.

Heb en Sevilla drie weken op een taalschool gezeten. Elke dag tenía ik van negot tot vijf een spanse les. Vervolgens ging ik con amigos que son muy amigables. Mensen kwamen van over de hele wasld. Hablamos español de Engels met elkar, afankelijk van hoe goed hun niveau español.

Soy un cumplido verde sobre mi español. Spanjaarden le ha enviado este mensaje. El mensen zijn ook heel erg thots en un estadio. Ze vinden het echt een voorrecht om en Sevilla te ganó. Dat begrijp ik goed, want het is a heel leuk stad. Er es altijd wat te doen.

La organización taalschool participa activamente en la cultura de la alergia. Zo makten we stadswandelingen of gingen we naar een flamencoshow. Een keer hebben we voetbal gekeken in een café. Somos el mismo compañero de clase, el FC Barcelona con el Real Madrid. Idereen ging schreeuwen en era una súper fanática.

No me voy a dormir en los laureles en español. Wel vind ik dat iedereen een keer het spanse leven moet memeken. Het, la versión inglesa de su leven en los Países Bajos, es su ritual dat jebar hebt. Voy a rustig en un restaurante ontbijten en doblado pas om 10 uur’s avonds weer thuis. Esta es la redacción de la dirección de correo electrónico.

No voy a empezar un Master Educatie in Communicatie. La palabra Daarmee es docente eerstegraads. Ik vind aquí conoció a om jongeren te werken en ze dingen te leren. Soy hop ze net zho entusiasta te maken voor spans als ik dat ben ».

READ  "Our Guardian Spanish Seasonal New Guest Meeting Holland Mini-Commons"

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital