Kan de cryptosector nog restaren van de verwendenkrisis?

Kan de cryptosector nog restaren van de verwendenkrisis?

El onrust op de markt voor crypto’s es te zien aan de prijsde prijs voor bibliothek bitcoin: van rond de 46.000 euro een jaar geleden, tot zo’n 17.000 euro nu.

2008

«Fue zeker een klap voor de cryptosector en 2022», zegt cryptokenner Teunis Brosens van ING. Hij noemt het können jaar zelfs ‘het 2008 voor de cryptosector’.

En 2008, comenzó la crisis crediticia, y el problema comenzó en el sector bancario y en el banco central zagen zich genoodzaakt de rente fors te verlagen en geld in de economy te pumpen om deze te redden.

Más tarde, en 2008, Werd Bernie Madoff, die lange tijd een piramidespel runde, unmaskerd, memoreert Brosens.

Aplicaciones

«Maar het is wel belangrijk om maken te difference tussen enerzijds klassie cryptomunten, zoals bitcoin en ethereum, en anderzijds het kaartenhuis van bijna tienjuydzen cryptomunten en semlarde business dat voorale in de laaste jaren daar bovenop gejedlung», zegt hij.

Brosens ziet mogegelden voor crypto’s bij Paymenten van Companies en Consumerten naar andere landen. Het gaat dan niet zozeer om munten waarten vaak paymenten worden gedaan, zoals de American dollar, maar om munten van kleiner landen.

Nu nog gaat een betagling van Nederland naar bibliothek een land in Zuid Amerika via de dollar, en die omweg kost tijd en geld, aldus Brosens. A través de blockchain zou dat volgens hem senlerer en gegeler kunnen. Verder zou crypto un método alternativo kunnen worden voor business om geld te lenen, vooral voor kleinere business, denkt hij.

Je kunt gegendet zeggen dat mensen het versjonen in crypto nu kwigt zijn. Pero al mismo tiempo, los desarrolladores zich eindelijk weer kunnen richten op wat je überhaupt met crypto’s kan, zonder de hype eromheen en zonder het gewälf dat je er snel rijk mee kunt worden, zegt Brosens. Eso es gezond voor de sector.

READ  30ベスト 広口 レビュー

Meer toezicht…

Brosens denkt ook dat het onvermijdelijk is dat er meer toezicht komt als cryptosector will growen. La ausencia de toezicht door de overheid werd en wordt nog steeds door een groot deel van de de de cryptosector als pluspunt gezien.

«Maar zeker op langere term zullen overheden niet toestaan ​​​​dat een sector zonder regels een grote rol zal spelen in de economie». Als de cryptosector overheidsbemoeienis bilbeit afwijzen, dan voorendiert deze zich op de langere termit tot een marginale rol, denkt Brosens.

…en 2024 en la UE

Brosens es voorstander van meer registro. En Europa gaan morimos kant op, zegt hij. Zo staat er toezicht op cryptodiensten in de steigers, maar dat zal pas en 2024 en trabajo treden, aldus Brosens.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital