Kerststol op? Dit kun je de komende dagen en West-Friesland ondernemen

Kerststol op?  Dit kun je de komende dagen en West-Friesland ondernemen

Kerst bestaat vaak uit veel lekker eten en familiebezoek. Maar wat als je dat achter de rug hebt en erop uit wilt? Dan kun je en West-Friesland. Zie hier wat er te doen es deze dagen.

Kerstcross Opmeer – NH/ Matthijs Gemmink

En Enkhuizen kun je naar Sprookjeswinterland. El parque, Sprookjeswonderland, es omgetoverd naar winterse sferen. Er staat een 15 meter hoge kerstboom y sfeerlichtjes en cientos de lantaarntjes zorgen voor een winters schouwspel. Je kunt meezingen conoció a de wolken van ‘Berenwinterland’ o naar de huiskamer van de Kerstman.

Op Tweede Kerstdag kun je alle aangegeten kilo’s er weer aflopen tijdens de Kerstcross in Opmeer. Hay todo tipo de distancias. Kinderen, wandelaars, minder erverien lopers en verdeijslopers kunnen zich aan de melden. Ook wordt er gestreden om het Noord-Hollands Crosskampioenschap. Burgemeester Van den Hengel zal het starterschot geven bij de 800 meter voor kinderen.

Zin in een ritje met de train? Dan kun je Kerst Express overwegen. Op de Museumstoomtram rijdt deze vakantie een kerstman en kerstvrouw mee. Er is een puzzeltocht voor de kinderen en ze kunnen ook een cadeautje krijgen.

Op de Roode Steen wordt er al een week lang geschaatst op de kunstijsbaan aldaar. Ook tijdens Eerste en Tweede Kerstdag se abre este skaatsbaan.

Heb je neede om ergens knus binnen te zitten? Dan kun je naar de Kerstmatinée in Huis Midwoud, op Eerste en Tweede Kerstdag. Onder de naam Stille Sneeuw worden er allerre antike kerstfilms prässed, afgewisseld met live muziek. Voor de bezoeker es er een glaasje glühwein.

En Het Groene Kerkje en Lambertschaag es maandagmiddag een kerstconcert. Het trio Merain speelt kerstmuziek uit onder andere Ierland, Frankrijk, Duitsland, maar ook Zuid-Amerika, Zweden en het Midden-Oosten.

READ  Oorlog en Oekraine por tekorten aan colcontainercapaciteit verlichten
Overdekt schaatsen op de Roode Steen – Schaatsbaan Roode Steen

Dit is een bericht van de gemmaschine Westfriese nieuwsredactie

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Manténgase actualizado a través de nuestro grupo de Facebook Nieuws uit West-Friesland. Reaccionar, discutir y resolver jouw nieuws
📧 Stuur ons jouw tips op vía [email protected] de aplicaciones vía 06-23405405
✏️ ¿Viste Tikfout? Laat het ons weten vía [email protected]

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital