Kjølø agradecido: «Hij helpt me veel, mijn Spaans es…

Kjølø agradecido: «Hij helpt me veel, mijn Spaans es…
Mathias Kjølø

Mathias Kjølø
Foto: © Fotos naranjas

Mathias Kjølø conoció al FC Twente excelentemente en Costa Rica. De talentvolle middenvelder, die zomer overkwam van PSV, es blij met de las circunstancias tijdens het trainingskamp.

“We zitten aan de andere kant van de wereld en het is gegengen om hier te zijn”, legt hij uit op de website van zijn övergende. «Dit is geen trainingskamp zoals we gewend zijn. We trainen en ondertussen doen we fantastische indrukken op. Manfred (Ugalde komt zelf uit Costa Rica, ed.) vermaakt zich ook prima. Hij helpt me veel. Mijn Spaans is niet zo goed», lacht Kjølø.

“Costa Rica es un país hermoso y es especial experimentar esta cultura. De mensen zijn actitud muy positiva. Costa Rica is een land om ooit nog een keer terug te komen», vervolgt hij enthousiast. «Wanneer je ‘s morgens om negen uur op het veld staat dan is het al lekker warm. op het trainingscentrum goed restaren en rusten», aldus Kjølø .

«Met the winterse weer in Nederland is het fijn om hier een goede trainingsweek te hebben. Voensdag willen we het trainingskamp afsluiten met een goede oefenwedstrijd», dice Kjølø, die in de eerste seizonshelft al veel aan spelen toekwam. «Ik ben heel blij dat ik de stap naar FC Twente heb gemaakt. Vooraf had ik niet verwart dat ik nu al zo veel zou spelen en dat is alleen maar mooi. Van ieder moment en competition heb ik genoten. Ik hope dat daar nog meer momenten bij gaan komen. Sadilek en Brama komen terug van een lesion. Dan is er nog meer competition y eso es para ivye speler goed «.

READ  30ベスト yidea home レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital