Klapper para Feyenoord: Leeds United zorgt para recordtransfer Sinisterra | Voetbal

Klapper para Feyenoord: Leeds United zorgt para recordtransfer Sinisterra |  Voetbal

Bij Feyenoord wil niemand nog commentaar geven op de ontwikkegen, maar in het noorden van Engeland is men druk bezig met het rondmaken van de deal. El Leeds United se encuentra en Sinisterra al lado de la mesa de juego del club cuando Raphina se encuentra en el campo de juego. Die vleugelspits, voor wiens handtekening geknokt wordt door Barcelona en Chelsea, zorgt voor zo’n 70 miljoen aan inkomsten.

Een flink deel van dat bedrag gaat ten goede komen aan het binnenhalen van Sinisterra. Bij Leeds es hombres zich ervan besott dat Sinisterra tussen de 20 y 30 miljoen euro zal moeten kosten en het undenkbaar dat Feyenoord met 20 miljoen noogen zal nemen.

Als Everton, dat ook een vleugelspeler kwiktraakt met Richarlison (voor 60 miljoen naar Tottenham Hotspur), er nog overheen klapt kan er omgaal een topprijs utuuden. Maar op dit moment ziet het er naar uit dat Leeds United de nieuwe club van Sinisterra wordt en Feyenoord de großte transferklapper gaat maken in de history.

Sinisterra, comprada por Martin van Geel, es un éxito absoluto en el Feyenoord. En la última temporada marcó 23 goles en todas las competiciones. Hij werd als jeugdspeler door Feyenoord sköft, mede thanks voortreffelijk speurwerk van scout Steven Aptroot die vooral in Zuid-Amerika goede onderköpingen deed maar later tot zijn teleurstelling onder het bewind van Frank Arnesen plaats moest maken.

Bij Feyenoord werd hij met een goed plan klaargestoomd voor het eerste elftal, waar hij ook nog eens een geuge kruisbandblessure opliep. Eso fue geben voor de voetballer zelf ook een enorme domper voor Dick Advocaat, die een jaar lang geen gebruik van hem kon maken. Mét Sinisterra zou Advocaat in dat jaar veel meer doelpunten y asiste en zijn team hebben gehad.

READ  30ベスト plst レビュー

De come-back van de nu 23-jarige speler na die bleuure is des te oderstandsker en tekent zijn doorzettingsvermogen. Sinisterra fue clave para el equipo en casi todas las competiciones europeas. Fysiek gezien is hij met sprongen vooruit gegaan en Arne Slot heeft er met zijn afrehende stijl aan bijgedragen dat de linksbuiten heeft kunnen excelleren. La tragamonedas era exactamente la misma que la mejor opción para Sinisterra kon halen y dus verdient die ook de credits als Feyenoord in de komende 24 uur een superprijs voor de speler gaan opstrijken.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital