Klimaatrapport: máximo twee keer por semana vlees

Klimaatrapport: máximo twee keer por semana vlees

klimaat-demostración-unsplash

Foto: Unsplash

Het World Resources instituut publiceerde 26 oktober een nieuw klimaatrapport, State of Climate Action 2022. Een van de klause van het rapport luidt in de ontwikkelde wereld mensen nog maar maxima twee keer per week vlees mogen eten.

In het rapport keken de onderzoegers naar de globale uitstoot van broeikasgassen. Deze moeten en 2030 zijn gehalveerd. Hierin zien de onderzoegers een aantal positive ontwikkelingen zoals zonne- en windenergie en de produkte van de verkoop van elektrische auto’s. Maar om de doelen voor 2030 te halen moet er nog veel geberen. “Er is een enorme versnelling van de inspanningen nodig.”

Minder vlés

De onderzoekers doen advorvos verschiedelden ommendemenden. Una de estas recomendaciones es la reducción del consumo de vlees. Dit moet cinco veces más rápido, aldus de onderzoekers. Inwoners van Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Oceanië nog maar twee keer por semana vlees, het equivalente van een hamburger, eten.

Otras recomendaciones incluyen de sluiting van kolencentrales, terugdringen van de ontbossen, versijning van het pubbar vervoer en afbouw publice financierung fossiele brandstoffen. Además, los onderzoekers buscaron invertir en onderzoek, nieuwe technologiën en beleid.

Fuente: Instituto de Recursos Mundiales

Geen nieuws van Vleesmagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontwang elke donderdag het laatste nieuws.


READ  Más árabe y menos español en las escuelas

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital