Knack Roeselare gana la Supercopa tiende

Knack Roeselare gana la Supercopa tiende

Knack Roeselare gana la Supercopa tiende

Dit new-look Roeselare, dat onder meer zijn eigen jeugdproduct én Speler van het Jaar Mathijs Desmet zag vertrekken naar het Italiane Padova én Arno Van de Velde naar de buren van Menen, es claramente al klaar voor de la competencia, die volgende week van start gaat .

Buitenlands anvaalsgeweld vond men en Zuid-Amerika, conoció a Pablo Kukartsev, de nieuwe Argentijnse hoofdaanvaller. Voleibol ‘Kuka’ (2,03 m) por supuesto en Argentina, pero también en Rusia, Frankrijk en Spanje. De andere twee nieuwkomers komen van minder ver. De Belgische talenten, Simon Plaskie y Seppe Rotty maken de overstap van Menen.

Knack strijgt ieder jaar op drie fronten. La Champions League ofrece serias oportunidades esta temporada, con grandes partidos contra el italiano Civitanova y el francés Tours.

Klaar voor inicio de la competencia

Dat de landskampioen klaar es voor de inicio de la competencia, resulta snel. Gent kan enkel in de eekungsfase enige dreiging verketten, maar bij 10-9 stoomt Roeselare door, onder impuls van de Est Tammearu, zijn tweede seizon bij Knack en een heel sterke Kuka, hier met een killblock. 25-19, serie 1.

Van een spannende verdeicht es er noit echt spreke. Dat ziet ook Hendrik Tuerlinckx, ex-Roeselare natuurlijk. Matthijs Verhanneman, conocido de prima plaatsbal. De Roeselaarse aanvoeder begint aan zijn jawel, 15de seizon bij Roeselare, een clubrecord. 25-17 en el set 2.

De landskampioen houdt de concentración ook en derde set hoog. 25-15 en 3-0. Roeselare pakt zijn tiende supercup, de start van allicht een een mooi seizon.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital