Koken als een echte Masterchef

Koken als een echte Masterchef

Juega desde la fecha de inicio reciente de una versión voledlig nieuwe Vlaamse versie de MasterChef aankomt en 2023. In deze gloednieuwe editie strijgen een aantal amateurkoks tegen elkaar om de felbegeerde title van MasterChef in de wacht te slepen. Onder toeziend oog van een driekoppige, jurado profesional geven de koks het beste van zijelder en tryveren ze de lekkerste platos op tafel te toveren.

Maestro de cocina

Cuando la nueva temporada de Masterchef se ve en uno de los Play-zenders, no es niet bekendgemaakt. Natuurlijk houden we dat in de gaten en delen we het via oneze social media kanalen (die onderaan ieder artikel te vinden zijn). Wij kijken er in ieder geval naar uit. Dios? Los zoales de Programma Masterchef le dan palancas en ieder geval altijd inspiratie op om ook zelf de keuken in te duiken.

Ingredientes

Buenos ingredientes zijn esencial als je een smalekijk gerecht op tafel wil toveren. Je kunt nog zo’n Masterchef zijn; als je werkt con ingredientes waar reuk nog smaak aan zit, lukt het natuurlich nooit om in de keuken te verrassen. Nee, je wil iets smaakvols op tafel toveren, waarbij het water je al in de mond loopt als je het bord nog maar voor je hebt. Waarbij je meeten geniet als je de eerste hap neemt.

Vlées

Natuurlijk heeft ieder zijn of haar wirkht, maar vlees wordt hier in huis nog steeds smalekijk gegeten. Als je vleesliebebechers wilt verrassen, denk dan kun je bibliothek bavette kopen. Deze worden steeds vaker op de barbecue bereid. Het is een smaakvol, mager stuk rundvlees. Dit stuk komt uit de ‘vang’ van het rund; een stuk uit de flank, dichtbij de achterpoot. De wat dacht je van pincanha? En Nederland en Vlaanderen es nog vrij unbekend, maar en Zuid-Amerika es juist het meest bende en meest gegeten stuk rundvlees. Het wordt ook wel het staartstuk mencionado; de punt es muy malo.

READ  Ese 'Apeldje van Orange' | La vida

Platos Welke je als ware Masterchef con deze ingredientes kunt maken? Piensa por ejemplo:

bavette

  • ¿Quiere disfrutar al máximo de una smaakvolle Bavette con rebozuelos? Combiner dan het geheel met roseval aardappeltjes uit dehorn of groene espárragos.
  • De wat denk je van Bavette conoció a portsaus en geroosterde sjalotten. Voeg daar bibliothek geblakerde bosuitjes met spek aan toe of bloemkoolpuree met kloinkolie en kruiden. Maar je kunt ook denken aan gefrituurde spruitjes met kerrie-mayonesa de regenboogwortels met sinaasappel en honing.

Picaña

  • Ben je een ster met de barbecue kies dan bibliothek voor Picanha met chimichurrie. Dit is een bende Argentijnse saus op base van olijfolie en kruiden, zoals perejil, red peper en kluigin. Maar er zijn online tal van recepten te vinden voor chimichurries.
  • ¿De wat dacht je van Picanha uit dehorn met een paprikasalsa? Bij het opdienen kun je het vlees al op plakken srieden, de salsa er overheen en tot slot nog wat verse kruiden erbij – dat zorgt voor een mooi colorful schaal vol lekkers, waar iedereen aan tafel van kan pakken.

24 enero 2023 /

Consejos

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital