Kwartaalcijfers: Bunge señala lagere winst – Nieuws Blog

Kwartaalcijfers: Bunge señala lagere winst – Nieuws Blog


JHVEPhoto / Shutterstock.com


Nuevos BlogVandaag 13:24 uur

Veel berijven Publisheden deze week de quartercijfers. De berichten daarover aparece en de loop van de dag op deze pagina. Vandaag worden onder meer cyfrefs van Heineken, Kraft Heinz y Bunge verlagt.

Bunge superó las expectativas

Granenhandelaar Bunge vio caer su ingreso neto de $653 millones a $380 millones, una caída del 41,8%. De omzet groeide naar $16,76 miljard, een groei van 18,7%.

A pesar de la disminución fija, el ingreso neto fue incluso mejor de lo esperado. Bunge heeft als handelaar weten te profiteren van de krappere voorraden en hoger prijzen voor geowassen zoals sojabonen en mais.

De bedrijfsunit agribusiness presteerde wisselvallig in het derde qurtel. De tak ondervond last van high energiekosten in Europe in een lagere vraag uit China, maar kon dit compenseren met goede resultón uit de obradung van oliehouende zaden in North- en Zuid Amerika. Goede presteerder was het segment verfijnde en specializede oliën.

Carlsberg boekt flinke volumegroei
Fuente: ABM Financial News

Carlsberg ha decidido aumentar las perspectivas para todo este año. Dit meldde de Deense brouwer voensdagmiddag.

«Nosotros zijn tevreden nos reunimos onze prestatie in het derde quarter», aldus CEO Cees ‘t Hart. De volumes stegen autonoom alcanzó el 3,6%. En Europa bedroeg de groei 2,4% en Azije bijna 10%. En Centraal en Oost-Europa liepen de volumes reunió 2,5% terug. En ook de omzet steeg goed, cumplió 11,6% autónomo.

«In het licht van de beter dan verwargete praedesteinen in de meste van onze markten, vrogenen we onze winstverwachtingen voor 2022», aldus de brouwer. Wel merkte Carlsberg op dat er nog veel challengeen zijn en de macro-omstandingen onzeker zijn, «met een erg hoge inflatie en afnemend consumertenvertrouwen». Dat vereisd onder meer prijsverhogingen, aldus CEO ‘t Hart. De operationele winst loopt geboelijk met 10 tot 12% autonoom op, waar eerer werd gekerkend op een stilding tot 10%.

READ  Inversores en español Vastgoed: ¿Cuál es el lugar más interesante para alquilar?

Verder se fusionó con Carlsberg cuando comenzó de nuevo con un programa nuevo de 1,5 mil y una corona danesa. El inkoopprogramma anterior, dat een aanalt dagen geleden werd ogrund, bedroeg 1 miljard kroon.

Presteert de Kraft Heinz se fue gracias a un precio más alto

El fabricante estadounidense de productos alimenticios Kraft Heinz ha presentado este miércoles unas cifras mejores de lo esperado. Het bedrijf kon de lagere vraag naar voorverpakt maalten en sauzen compenseren met hoger prijzen. La utilidad neta de la compañía es de $432 millones para el tercer trimestre de 2022, una disminución del 41 % en comparación con 2021. Las ventas netas crecieron un 3 % a $6510 millones.

Tijdens de pandemie profiteerde Heinz van het grote aantal consumerten dat opens aangwezen was op thuis koken, een trend die voorligt nog niet obrijt te zijn te zijn, maar die wel barsten søresit. Zo chiernsen consumen vaker voor gejebore alternativa en denken analisten dat empresas de grens van de prijsverhohingen hebben gerecht. Kraft Heinz aumentó los precios debido a los mayores costos de grondstoffen, transporte en persona.

El aumento de volumen Heineken blijt achter op verständeren
Fuente: ABM Financial News

Heineken heeft in het derde quarter de bierverkoop, zoals verwacht, flink zien stijgen, vooral door een post-coronaherstel in Azije, maar de volumes bleven wel achter op de analistenverwachtingen. Dit bleek wendsang uit de cijfers van de Amsterdamse brouwer.

El CEO Dolf van den Brink habló de «resultados sólidos en todas las regiones, nombre conocido en Asia». Además, es de brouwer volgens de topman goed op weg met de €1,7 miljard aan besparingen die het wil boeken. Wel bilbeit Van den Brink es cauteloso en sus expectativas, gzeien de economic outlook en eerste tekenen van een zakkere consumertenvraag. «Maar onze jaarverwachtingen zijn onveranderd».

READ  ¿Hay un plexo placentero o un cruce?

Los volúmenes de cerveza llegaron en el tercer trimestre a 66,8 millones de hectolitros. En Asia, los volúmenes autónomos aumentaron hasta el 68,4 %, ligeramente por debajo de las expectativas del 69,5 %. Vorig jaar in het derde qarter de aalden de volumes hier juist met meer dan 37% debido a todas las restricciones coronarias. Los resultados de Europa en América aumentaron entre 1,3 y 3,4 %, mientras que los análisis se recuperaron entre 6,0 y 6,3 %, respectivamente. Afrika y Oost-Europa ganaron 2,6 por ciento de dinero.

Los volúmenes totales de brewer stegen se reunieron en un 7,6% sobre 75,7 miljoen hectolitro. De geconsolideerde omzet pluste autonoom met 19,8% op jaarbasis tot €7,8 miljard. Dat is minder dan de krap €7,9 miljard die de analistas hadden verwacht, ofwel een autonome groei van 22,6 procent. En los primeros nueve meses de este año, Heineken obtuvo un beneficio neto de 2200 millones de euros. Eso es ruim minder dan de € 3,1 mil millones en 2021, maar toen profiteerde Heineken van een eenmalige winspost van € 1,3 mil millones op United Breweries en India.

Heeft u een tip, sugerencia de pokkeme naar ogde van dit artikel? Laat het ons weten

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital