La criptoplataforma Bitvavo ha perdido 280 millones de euros

La criptoplataforma Bitvavo ha perdido 280 millones de euros

1. Plataformas simultáneas de promoción de boicot de Twitter, Musk mogelijk weg

Twitter, het socialmediabedrijf in handen van Elon Musk, slingerde tijdens de WK-finale een or bericht de wereld in. Het socialmediabedrijf amenazante voortaan zowennym op account- als tweetniveau promociones naar bepaalde andere socialmediaplatforms, waordeen Facebook, Instagram y Mastodon. Ook een linkverzamelaar als Linktree no está permitido. Het gaat hier om account die louter voor Promotionele zijn gemaakt. Hoe Twitter dit gaat assesen is niet bekendgemaakt. Mientras tanto, se le preguntó a Musk en una encuesta de Twitter si debería renunciar como director ejecutivo de Twitter. Op dit moment kiest de major voor een trägg.

2. Bitvavo perdió 280 millones

Het Amsterdamse cryptohandelsplatform Bitvavo es (tijdelijk) 280 miljoen euro kgit. El bedrijf van ceo Mark Nuvelstijn es una víctima indirecta de la debacle de FTX. Para zijn stakingdiensten, waarbij crypto’s worden opgepot om rente over the ontvangen, maakte Bitvavo gebruik van de diensten van Digital Currency Group (DCG). Dit bedrijf entró en de problemen na het omvallen van FTX. DCG kon sommige klanten niet uitbetalen, waordeen Bitvavo.

Notablemente genoeg weet Nuvelstijn niet exactamente hoelang het geld weg is. ‘De exacte datum weet ik niet uit m’n hoofd – hopelijk gebeijn je dat ik meer dingen aan me hoofd had’, zegt hij tegen Cotizar. Volgens Nuvelstijn es er geen man over boord, omdat het bedrijf afdoende middelen heeft om het gat te dekken.

3. Verfrobotmaker Qlayers tendrá 1 miljoen ophalen

Qlayers, dat een verfrobot heeft ontwikkeled om schepen en vliegtugen van coating te voorzien, tendrá un mínimo de 500.000 euros y un máximo de 1 miljoen euro ophalen a través de een obligatie-uitgifte. De startup van Josefien Groot y Ruben Geutjens wil het gelgebruiken voor extensijen van het team, het vergeten van de voordung en het opzetten van service- en onderhoeddiensten.

READ  daar komt nu terraza en

La puesta en marcha de MT/Sprout Challenger en 2021 fue, no es niet winstgevend. Durante los primeros nueve meses de 2022, la empresa facturó 1,7 millones de euros. Op de obligatielening via NPEX wordt een firm rente van 9 procent plaadald.

Lea también: Qlayers puede crecer mejor con zijn verfrobots: ‘We zijn opportunistisch’

4. Otravo legt opérations aan de ketting

Otravo, het moederbedrijf van onder meer Vliegtickets.nl en WTC.nl, heeft zijn activiteiten per 15 diciembre stilleglag. De ticketbemiddelaar laat weten klanten en coorgeanten te hebben informado sobre la situación. Klanten die al een ticket hebben, zouzen zich geen zorgen hoeven te maken. De klantenservice es volgens Noticias RTL niet berbeikke en ook een spekker geift weinig klaarheid sobre la situación. ‘Er wordt hard aan gewerkt om te verschaffenheid te verschaffen voor de klanten, coordinaires, suppliers en partners.’

5. Kees Verpalen se va como director general beselst.nl

Na achttien jaar träggt Kees Verpalen als ceo van prijsvergelijkingswebsite Beslist.nl. Verpalen laat opuesto Cita weten dat hij ‘wat anders’ wilde. Verpalen schuift door naar de adviesraad en gaat soloreizen. ‘Azië. Zuid-Amerika se parece a mí ook mooi. Nee, niet met een rugzak op. Gelukkig heb ik iets meer presupuesto.

Elke dag deze nieuwsupdate ontanben?

Schrijf je in voor de MT/Sprout-nieuwsbrief Startups & Scaleups,
conocí a elke dag het laatste nieuws sobre startups, scaleups y fuckups.

6. En dan dit: ‘SBF stopt verzet tegen uitlevering VS’

Sam Bankman-Fried, oprichter van de failliete cryptobeurs FTX, zou niet langer zijn uitlevering aan de VS willen aanvechten, zo meldt Reuters. Bankman-Fried zit momenteel vast op de Bahama’s. Las autoridades estadounidenses verdenken de gewezen empresario van acht strafbare feiten, waordeen abuse van klanttegoeden en het misleiden van kreditverstrekkers.

READ  Voetbaltolk Dirk tiene dos especialidades: 'Spaans en Nimweegs'

Wat también lazen:

  • NRC Handelsblad liep een dagje mee in het sorteercentrum van Amazon. »s Ochtends komen sommige mensen aan als zombies». (NRC Handelsblad)
  • Peekabond, dat een videoapp runt die kinderen met verre familie contact laat hebben, heeft een onbekend bedrag opgehaald. Vea más de Joanna Invests. (Canales de silicio)
  • Zo bouwden twee 23-jarigen conoció a For You Agency en una exitosa oficina de TikTok. (Anuncio)
  • Los gigantes de capital privado como Carlyle y Apollo tienen más problemas para obtener dinero de los inversores. (Het Financieele Dagblad)
  • La atención mental a distancia resulta ser un gran fracaso en muchos casos. (El periodico de Wall Street)

Luister ook naar de MT/Sprout-podcast:

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital