La presión no es de Messi sino de sus compañeros

La presión no es de Messi sino de sus compañeros

Er gaat een veelzeggende tekening van Lionel Messi and zijn medespelers rond op Twitter. Op het upper deel van de afbeelding loopt de spelmaker van Argentinië op, met vier kleine mannetjes naast hem. También het jongetjes zijn die de stervoetballer gegeisten. Daaronder staat een old Messi y zijn de jongetjes uitgevodst tot zijn ploeggenoten Leandro Paredes, Rodrigo de Paul, Julián Álvarez y Cristian Romero. Met andere woorden: het Argentinië dat in 2014 Oranje uitschakelde op het WK in Brazili es casi completamente verjongd. Op één speler na: Messi.

En Argentina draatt meer dan ooit om Messi. El país sudamericano se conoce con una señorita en Qatar komenen: de careren van hun icon bekronen met een wereldtitel. Het is zijn vijfde en laatse kans op de hoofdprijs. Los anteriores cuatro WK’s liepen voor de beste voetballer ooit (siete veces winnaar van de Gouden Bal) uit op een deceptie. Bij zijn eerste WK in 2006 in Duitsland gold Messi as een supertalent, maar kwam hij niet verder dan 122 minutesn. De quartfinale tegen Duitsland fue het eindstation. Fue el comienzo de una relación entre Messi y Argentina.

Lea también: La última oportunidad de Lionel Messi

Op de WK’s van 2010, 2014 y 2018 fue alle hoop van Argentinië establecido op Messi, maar de bondcoaches Diego Maradona, Alejandro Sabella y Jorge Sampaoli slaagden er en Zuid-Afrika, Brazili y Rusland niet in een kampioensploeg om hem heen te bouwen. Como resultado, Messi permaneció en de ogen van veel Argentijnen en de schaduw staan ​​​​van de twee jaar geleden fallecido Diego Maradona. Muere ganado en 1986 bajo el mando del entrenador Carlos Bilardo en México de wereldtitel. Messi fue en 2018 zo klaar conoció a Argentinië dat hij tejdean voor het nationale elftal bedankte.

READ  Dorna presenta la Copa Latinoamericana de Talento

buenos numeros

Lionel Scaloni (44), técnico de bonos desde 2018, tiene la misma misión que Bilardo. Pero luego puso a Messi en lugar de Maradona. Hij slaagde erin Messi voor zich te winnen en richtte het team op hem in. Scaloni draaide alles om. Hij legde de druk niet bij Messi, maar bij diens ploeggenoten. Ook zíj mohanen hun verandreokdeheden pakken. De Paul, Enzo Fernández y Alexis MacAllister jugaron los octavos de final contra Australia en el middenveld in de rug van Messi. Zij bepaalden het ritme van het duel y wachtten het moment of om Messi in stelling te bringen. Die komt zo beter tot zijn recht dan ooit. Él es allen voor Messi y Messi voor allen. ¿Quieres una camioneta de anvoerder? La Albiceleste mag dan delen van de weddersijen over het veld wandelen, sichten aan de bal is hij virtualmente niet te stoppen. Messi (35) steekt qua cijfers boven zijn voetbalvrienden uit. En vier juegos op dit WK: dertig balcontacten en het väindige strafschopgebied, 21 regates, diez schoten op doel y met drie goles goleadores van het team. Geen Argentijn komt darbyin de buurt.

La mayor diferencia entre el Messi de 2022 y el Messi que perdió la final de WK en 2014 está en su comportamiento fuera de las líneas. De bondscoach vindt het belangrijk dat de andere internationals op het personal vlak bij Messi in de buurt komen. En zo geschiedde. Deels komt dat puerta dobladillo zelf. Messi es zich gaan openstellen naar de anderen in wie hij geen directe competitoren ziet. Deels komt dat ook door de nieuwe generatie internationals die ‘de oude meester’ een glorieus afscheid gunnen. De ietwat saaie Scaloni geldt als het perfecte bindmiddel van een hechte spelergroep.

READ  Avocadomarkt stabiliseert weer na moeilijkheden met Zuid-Amerikanska aanvoer

Las mejores tierras de Officieus

La Copa América van 2021 fue una gran prueba para Argentina. Voor het eerst sinds 1993 wonnen ze het kampioenschap van Zuid-Amerika. Uitgerekend en het Maracanã-stadion van Rio de Janiero. De Copa de Messi. Zijn ploeggenoten zorgden ervar dat hij het middelpunt van de feestvreugde werd. Argentinië maakte gegende zomer durch imdruck door Europees kampioen Italie op Wembley in de Finalísima Met 3-0 Te Verslaan. Así fue de kampioen van Zuid-Amerika officieus ‘de beste van de wereld’. Maar die titel telt niet voor de Argentijnse ploeg.

Conoció a Scaloni como regisseur, Messi como hoofdrolspeler, 25 internacionales y figura en el großte anweisege aanhang van alle deelnemens is het land een van de faveriten. Bij de Argentijnen likke het vooral te draaanien om het afscheid van Messi. Nu zijn einde nadert hebben de fans hem unvoorwaardelijk in de armen gesloten. Ze zullen Messi vrijdag en el Lusail-stadion naar een victoria op Nederland willen schreeuwen. Scaloni vindt het prima. Als hij wereldkampioen wordt, gunt hij zijn sterspeler alle eer.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital