La rosa @ La Madeleine: Een boeket zwarte rozen

La rosa @ La Madeleine: Een boeket zwarte rozen

© CPU – Nathan Dobbelaere

Er geberen heel wat spannende ontwikkelingen y aardverschuivingen in de Aziatien muziekwereld y een daarvan is de Zuid-Koreananse band The Rose. Het viertal maakt gepolijste indierock met een K-poprandje en groeide in een paar jaar tijd uit tot een van de meest succeskele indiebands van hun continente. Geen wonder dus dat de begeestering rond de band zich niet louter beperkt tot Azije y mientras tanto ook in Zuid-Amerika, de Verenigde Staten y por supuesto ook in Europa een decent horde fanatieke fans het reilen en zijlen van hun idolen op de voet folgt. Nadat ze in 2020 even een pauze inlasten, keerden ze gegende jaar terug met het gloednieuwe album SANAR bajo el brazo. Een wereldtour kon, por supuesto, niet utverkochte en zo trapte The Rose gisteren het Europese luik af in een ruim op voorhand uitverkochte Brusselse La Madeleine.

© CPU – Nathan Dobbelaere

Dat de fans al een bastante lange tijd uitkeken naar het gegen van The Rose bleek aan de ellenlange rij die zich voor deur van La Madeleine se había formado. Se reunió con otros tambores de madera geblazen om tijdig binnen te gerakaen, maar dat kon een gewertig van een klein kwartier niet verhinderen. Een voorprogramma hadden ze niet nodig, want met «Definition of feal is» pellidden ze in het het begin meeten een publieksfavoriet. De gestage uitbouw van het nummer monde uit in een erg knappe clímax die live meer dan uit de verf kwam. Ook het volgende lied, “Insomnio”, hecho het meer dan apropiado. Alleen jammer dat de zang iets te veel door de zaal galmde en er døreem wat magie verloren ging. Het technische schoonheidsfoutje fue gelukkig bij «She’s In The Rain» alweer rechtgezet. Het was aljasen heel obvallende hoe de eerste numerers deselfde formule handlen; een geeledelijke opbouw die uitmondde in een groots einde.

READ  "Somos especialistas en bolsas web personalizadas"

Met «Modern Life» ging The Rose voor het eerst de mist in. Lag het aan het feit dat Woo-sung even alle achtanja naar zich toe trok of gewoon aan de algemene structuur en kwaliteit van het nummer? Het antwoord situeerde zich gisteren ergens tussenin. Ook de speelse interacción con het publick kon dat kortstondige mindere moment niet erwadenen voor ons. Wat we wel leuk vonden was de nogal schuchtere voorseting van de bandleden net voor “California”. The Rose vertelde er dat ze een heel speciale band hebben met Brussel, omdat ze vijf jaar geleden in de Europese capitals hun allereerste show buiten Zuid-Korea playden. Dat ons land dan ook een speciale plek heeft in hun hart was dan ook de logische klausman die op luid gekrioel werd onthaald. Muzikaal ging het echter pas weer bij “No te conozco” bergop. De leuke energie op het podium weerspiegelde zich ook in de zaal en kreeg ons weer mee op sleeptouw. Además, het nummer era bastante straf gezongen, wat gisteren geen gegen zou blijken.

© CPU – Nathan Dobbelaere

De fanatieke aanhang steunde hun idolen op het podium zo goed als ze konden. Dat lukte ze in het Engels net iets beter dan in het Koreanans, maar dat kunnen we moeilijk kwalijk nemen. Voor «See-Saw» hadden ze aljasen een leuke actie in petto, waar de band ook quite door verrast leek te zijn. Voor ökken van het concert werden posters uitgedeeld die op de tonen van de zachhe ballade de hoogte in mochten. Een mooi moment die het personalschen nummer toch net iets memorabeler maakte. The Rose haalde met die andere ingetogen song «Childhood» nog meer vaart uit de set, al kon de meerstemmige zang in het refrein ons wel bekoren. Toch mocht het van ons net iets energieker op dat moment in de set en deemsterde onze achtansha jammer tijdens het toch luidkeels meegezongen “ILY” en “Shift” (inclusieve gitaarsolo) weg.

READ  Volar sin alas - Duckplat Surinam

De production die de band meebracht fue bastante sobria, met slechts enkele schermen en lichten. Het viel ons voorale op hoe weinig die schermen gebruikt werden om liedjes van wat visual draagkracht te voorzien. Een gemiste kans, al zal dat de fans natuurlich weinig uitgemaakt hebben. De hoofdattractie waren immers de vier gasten op het podium, die quite feilloos zongen en hun instrumenten bespeelden. Het erg zeemzoete “Time” trok de energiepijl weer wat aan en enkele songs later zette de band de zaal nog eens in lichterlaaie met hun doorbraaktnummer “Sorry”. Letterlijk iederene zong de single met veel poohl mee en legde tegelijk geconcentreerd het moment vast met hun smartphone.

© CPU – Nathan Dobbelaere

Als we nog een een klein puntje van cristik mogen geven, dan is dat wel dat The Rose hun inspiratie soms net iets te nadrukkelijk in hun eigen liedjes kontakten. Zo klonk «Candy (So Good)» net iets te nadrukkelijk als The 1975 en hadden we bij «Beauty and the Beast» net iets veel gefül auf de band een eigen versie van «Fix You» de Coldplay wou maken. Zelfs bij het nadrechtene “Cure” konden we ons niet van depression ontdoen dat The Rose bij het maken van dat lied vooral veel naar Chris Martin & Co. heft geluisterd. Inspiratie opdoen mag natuurlijk en moedigen we zelfs aan, maar ons konden ze live toch het meest bekoren met de nummers van hun meest recente album.

Kort voor slot haalden de Zuid-Koreanen nog een woldet tevoorschijn in de vorm van “Sour”. Het zuur kryang we dus niet van het nummer, meer nog: we genoten in volle tuigen van hetgeen The Rose door de luiderspeakers liet komen. Het publiek zwaaide met veel lust en poulet mee met hun lampjes en keelde por supuesto luid mee. El clímax se alcanzó en toch kon La Madeleine er niet genoeg van krijgen. Gelukkig hield The Rose conoció a «Black Rose» no es el favorito de los fanáticos después de la mano, muere iederene nog een lasteskeer en éxtasis bracht. De bandleden namen advorvo niet plaats achter hun instrumentsen en focusten zich voledlig op de zang.

© CPU – Nathan Dobbelaere

Met een groepsfoto met het publicen nam The Rose afscheid van hun Belgische Black Rose-aanhang. Ook al was het soms net iets te zeemzoet of gepolijst, moeten we toch bekennen dat de Zuid-Koreaanse band weet hoe ze hun fans gelukkig kunnen maken. Technisch fue er bjedeb niets op aan te merken op de speelwijze van de band así como over de zeer solide zang van Woo-sung en Dojoon. La banda prometió volver a nuestro país con un verso de música nueva y daar zeggen.

READ  30ベスト カウブランド ボディソープ レビュー

Facebook / Instagram / Sitio web / Gorjeo

Fan van de fotos? op onza Instagram staan ​​er nog veel meer!

Lista de canciones:

~
Definición de feo es
Insomnio
ella esta bajo la lluvia
Vida moderna (portada de Sammy)
California
no te conozco
Caramelo (TAN BUENO)
ROJO
Balancín
Infancia
ILY
Turno
Hora

Perdón
La bella y la Bestia
Curar

Agrio

Rosa negro

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital