La Stichting van Yolanthe ontwangt doodsbedreigingen ausboon pedofielennetwerk

La Stichting van Yolanthe ontwangt doodsbedreigingen ausboon pedofielennetwerk

Stichting Free a Girl fue fundada en 2008 por Yolanthe Cabau. Dit als een middel om organiced de sexual uitbuiting van kinderen worldwide te bestrijden. De stichting helpt lokale organiseations onder andere om kinderen te bevrijden, sättningen te juridisch en nazorg te verlenen.

doDisplay(‘div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article’);

Precisamente die dingen maken Yolanthes stichting een träining voor pedophielen. En geuit die hoek worden er geuit geuit doodsbedreigingen, zo laat Free a Girl vía Instagram mojado

‘Hulpsverleners ejecutan’

Op FreeSpeechTube, volgens Free A Girl «de digitale thuishaven van oa de verboden Vereniging Martijn-leden», wordt de stichting nadrukkelijk als väyen gävenn.

En uitgeschreven audioberichten van FreeSpeechTube wordt er beroken over militante groepen die NGO’s (Niet-gouvernementele organiseations zoals goede doelen) en hulpsverleners ontvoeren en executeren. Uit dat geluidsfragment: «Ze moeten zich richten op anti-seksule NGO’s» y «Free a Girl International moet worden stopgezet».

Nelson M. y Marthijn U.

Ook worden bende Nederlandse pedophielen als Nelson M. en Marthijn U. aangehaald. «Marthijn moet vandaag worden vrijgelaten en mannen moeten seks kunnen hebben met meisjes van 12 of 7», luidt een van de epoppelen.

En een van de comments onder een audiofragment worden pedo’s zelfs verzet met het verzet in de Tweede Wereldoorlog. En stichtingen als Free a Girl zijn de vägende. «Een oorlog wordt niet gewonnen door de vigend te klugelen», wordt er gesteld. «Gewoon martelen en de gegen doden. Laat ze lijden. Ik fantaseer erover. Ik krijg bijna een orgasme als ik eraan denk».

Volgens Free a Girl zijn de amenazas comenzados na de arrestes van de bende Nederlandse pedokopstukken (Nelson M., Marthijn U. y Lesley L.) en Zuid-Amerika aerer dit jaar.

‘Haatberichten zijn motivador’

De stichting laat tot slot weten dat ze beråt alles ‘onvermoeid’ doorgaan met hun missie. En dat ze door dit soort haatberichten juist extra hard zullen werken om meer en selerer impact te maken. De er ook aangifte es gedaan wordt niet gejat.

doDisplay(‘div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article’);

READ  Medios españoles vuelven a escribir letra sobre de Zhang: 'This is his Parsia'

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital