La temporada citroen española empieza con retraso puerta droogte

La temporada citroen española empieza con retraso puerta droogte

De eerste pallets Spaanse citroenen beginnen op de markt te komen. Door de droogte en hitte van deze zomer heeft het fruit het echter niet gemakkelijk om het juiste kaliber te ermanen. Samen met de minder ombeinrijke volumes uit het het zuidelijk helfrond zal dat voor minder aanboddruk zorgen bij de start van het Spaanse seizon.

«Deze week zijn we begegun met of oogst en de afzet van de eerste Primofiori-citroenen», zegt Francisco Vicente Gea Belmonte, commercieel directeur van Belsán, een bedrijf uit Murcia. «De volumes zijn nu beperket. Door de overvloedige regenval in maart en april is de bloei iets later begegunten en door de hittegolven in de zomer en de droogte is het aanbod van grote maten beperket», voegt hij toe.

«Het fruit heeft umweren 3 weken meer tijd nodig dan normalal om het juiste kaliber en de wishing te krijgen. En Murcia, we we we we dus geen importante volumes erkekte vör eind oktober or principies november», legt Luis Sánchez van de verkoopafdeling uit. «De ergård ligt iets lager dan die van vorig seizon».

Volgens Francisco y Luis zijn de exporters van het zuidelijk helfrond, voornamelijk van Zuid-Afrika en Argentinië, praktisk gestopt met het verzenden van fruit naar Europa debido al alto costo logístico y lage verkoopprijzen.

«Dit jaar hebben we voor het eerst citrus van overzee geïmporteerd, maar zowenmen de vraag als de prijzen vielen erg tegen duattende de hele zomer. Door de hoge containertarieven en de lage prijzen wegens het gleak aan consumptie zijn de winstmarges meger uitgevallen. Veel exporters van het zuidelijk helfrond hebben zich dan ook eerer dan normaal terugtrökken om geen geld te losten. Luis Sánchez.

READ  30ベスト 時計 ベルト 17mm レビュー

«Esperamos, por lo tanto, un mercado bastante legal y una transición sin problemas entre los dos hemisferios. We krijgen evens al orderlingen binnen y vemos animo om te starten met de Spaanse citroenprogramma’s en Europa. Además, Turquía ya ha anunciado que estará lista para esta temporada.» n 50% cuidado citroen beschikbaar zal hebben. Ook dat zou kunnen helpen om de prijzen op peil te houden», zegt Francisco Gea.

El mayor desafío será echter zijn om el enorme aumento en teelt- en verbodungskosten door te berekeen naar de verkoopprijs, as the grote supermarktketens vrezen dat de afzet kan dalen. «Deze zomer hebben we al geezen hoe de consumptie aerer terughouend is. Het valt af te wachten hoe de consumerten deze winter reacting op of economic recession in hoe het hun aankopen zal influenden. fruit», dice Luis Sánchez.

«We krijgen steeds meer vraag naar de roze citroen met gestreepte schil»
Belsán intenta het aanbod steeds verder te diversifiëren met andere citroenrassen dan de traditional Primofiori en Verna, zoals de roze citroen met gestreepte schil.

Wij zijn de enigen die roze citroenen met gestreepte schil in Spanje telen en dit is al ons vierde seizon. , maar ook aan enkele supermarktketens in het Verindik Koninkrijk en Oost-Europese landen».

«Toch neemt de vraag naar deze roze citroen toe gracias a un cambio en la estrategia de marketing», dice Luis Sánchez. «En cooperación con el Valencian Instituut voor Landbouwonderzoek (IVIA) werken buscamos una patente para un nieuwe citroensoort zonder pitjes en ronde vruchten. Además hebben de bomen geen doornen», besluit hij.

READ  30ベスト シルク パジャマ レビュー

Para más información:
Belmonte Sánchez Belsan SL
Vereda Rincón de Gallego 16
30579 Torreagüera (Murcia) – España
www.belsansl.com

Francisco Vicente Gea Belmonte
Móvil:+34 630 943670
[email protected]

luis sánchez
Móvil:+34 659 43 81 44
[email protected]

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital