«La temporada europea de la uva peruana se acorta»

«La temporada europea de la uva peruana se acorta»

El pico de la peruanaanse druivenseizoen finaliza en febrero. Momenteel es het laagseizoen. Er zijn het obrjige jaar goede volumes geplukt en ook de marktomstandigheden waren goed, met aussät van West-Europa.

«Dado que la temporada de California fue temprana, hubo una fuerte demanda de América del Norte. Las uvas peruanas son grandes y tienen una excelente vida útil. Se consideran un producto de alta calidad en la mayoría de los mercados. kleiner naarmate locale telers verlengen hun seizon, maar ook Brazili boekt progress met nieuwe en betere rasse. Zuid-Afrika en Namibia zijn trager dan Peru op de kar van de nieuwe rassen gesprongen, maar ze zijn die schade aan het inhalen en ze hebben ook een valutvoordeel», dice Rob Cullum de Pacific Produce.

«De Britse markt is moeilijk omdat het punnets van 10x500g vraagt ​​Die erg duur zijn om te verzenden. Minoristas en het VK hebben de prijzen de gegende 5 jaar laag geholden. Naar mijn mening zijn de prijzen in het VK een tijdje te laag geweest met £ 1,50 o £ 2 (€ 1,75 – 2,35) por canastilla. impacto en el consumo. De consumat ziet alleen witte, rode of zwarte druiven en het prijskaartje. Hij or zij kecht niet vaak naar het land van herkomst of het ras. Is het fruit van slechke kwaliteit, dan gaat de consumer ervan uit dat alle druiven Lo mismo sucederá a largo plazo antes del final de un punnet druiven en la tienda. Gezien de daling van koopkracht van de huishoudens is het nu natuurlich een moeilijk moment om te praten about payelen voor kwaliteit, maar ultimatum kunnen we er toch niet onderuit : kwaliteit heeft een prijs. «

READ  Drukke tijden voor central bank door inflatie, VS verhoogt rent sneller y Europa

El valor de Pacific Produce ha crecido significativamente, pero la participación de VK en Europa verladen wordt ha disminuido en los últimos 2 años.

Ook al blijven logistiek en verzendkosten een grote challenge, Rob zei dat ze eerer in het jaar aan al hun programma’s voor Peruaanse druiven hebben kunnen fulgen. Sindsdien es la situación bien verslechterd.

«Schepen slaan gewoon havens over en het duurt ten dagen langer voordt de goederen in dehave aankomen. Dit brengt extra kosten met zich mee voor de levancier en leidt tot kwaliteitsproblemen voor de onvanger. Naar mijn mening is de scheepvaart de enige sector die erin slaagt de tarieven te verdubbelen en al mismo tiempo de kwaliteit van de service te halveren, met recordwinsten als gevolg.»

Para más información:
Roberto Cullum
productos del pacifico
Teléfono: +44 (0) 1865877801 (VK)
[email protected]
www.pacificproduce.co.uk

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital