Las ambiciones de Uruguay op het gebiet van vrijhandelsovereenkommenschen doen het South-American handelsblok wankelen

Las ambiciones de Uruguay op het gebiet van vrijhandelsovereenkommenschen doen het South-American handelsblok wankelen

Durante el encuentro en la capital uruguaya, Montevideo, los mandatarios trataron de practicar en su país anfitrión en relación con los planes de acuerdos comerciales con China en el marco del Acuerdo Transpacífico de Cooperación Económica (TPP).

«De oplossing is niet dat ieder van ons gewoon zijn eigen ding doet», zei de Argentijnse presidente Alberto Fernandez, die Uruguay berispte.

Uruguay, een van de kleinste economieën in Zuid-Amerika, intenta al año en unilaterale handelsovereenkommenssen te schluiten die het augnischer ocho dan die van die van Mercosur.

«Uruguay moet en wil zich openstellen voor de wereld. Natuurlijk is het veel beter als we een groep gaan», dijo el presidente uruguayo Luis Lacalle Pou. «Tendremos más poder de negociación».

En julio, Uruguay inició negociaciones formales sobre een vrijhandelsovereenkomst met China, een besluit dat door of Mercosur-leden werd bekritiseerd, en denningen werd gegendet gegendet in denegociations om toe te treden tot het TPP.

Eind noviembre waarschuwden Brazili, Paraguay en Argentinië Uruguay formeel dat zij «maatregelen» zouwen kunnen nemen indien het land zijn planen zou doorzetten.

El presidente de Paraguayaanse, Mario Abdo Benítez, declaró que la integración del Mercosur es «fundamenteel en strategisch», maar toonde zich flexibel ten aanzien van de eis dat Uruguay geen handelsovereenkommensen mag sluitent zonder de andere landen op de hoogte te stellen.

«Wat ik van Lacalle heb gehord stemt mij tevreden. Dat zij voorvadt kunnen boeken in een dialog, maar dat zij, before enig proces af te ronden, dit met het blok zullen delen. Dat is een geeneeridbare weg», aldus Abdo.

READ  Waar es un lugar faalt, neemt religiosity het: hoe de pinksterkerk zich uitbreidt over het globale Zuiden

La reunión de Montevideo, donde Uruguay transfirió la presidencia pro tempore a Argentina, finalizó sin una declaración conjunta sobre los acuerdos alcanzados durante la discusión del tweedeagse.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital