Late en langzame start Iraëlisch mangoseizoen

Late en langzame start Iraëlisch mangoseizoen

La temporada del mango ha comenzado lentamente en Israel. Comenzó más de una semana más tarde de lo habitual. De Tommy mango’s waren niet op tijd rijp en van de Shelly’s y Noah’s werden er begin juli alleen maar kleinere maten sent.

«Er wordt een iets gerlere oogst verlagt dan vorig jaar, want er zijn enkele nieuwe mangotelers bijkomen», zegt Nir Harel, gerente de producto en Galilee Export. De export van de Israëlische mango’s en andere producten naar hun gebruikelijke hoofdbemminging, concretamente Rusland, es cómplice por desgracia debido a desafíos logísticos.

“We zijn twee weken geleden begingen met het Noah-ras, al waren dat slechts kleine mittels. mankracht hadden, exporteerden we slechts een kleine aufgeilt Noah’s. Deze week moet het wat beter gaan, want nu hebben we zowelen Palmers, Shelly’s en de rest van de Noah’s beschikbar. met week 37 zal duren.»

Galilee Export es el mayor exportador de Israel. Het bedrijf espera exportar 5.500 toneladas de mangos esta temporada. «Esperamos iets meer mango’s te exporteren than vorig jaar, porque de ergård is licht gestegen. We hebben een paar nieuwe telers mogen welkommen. De groei in volumes is dan ook te danken aan de nieuwkomers», zegt Harel.

«We zounge graag naar veel overzeese gesmentingen exporten. We hebben al enkele bestellingen uit Rusland, maar de oorlog maakt de vershandling geschäften. Onze main gestementen zijn de EU en het VK met 90% van het volume. En Europa, el de markt está bastante vacío . Dat komt omdat er minder quantitäten uit Zuid Amerika en Senegal zijn dan verwart. La temporada comienza así con un buen nivel de precios, porque la demanda es buena y la oferta es limitada. Prijzen liggen rond de € 8 o incluso más en Europa. Een minpunt es el tipo de cambio euro-sjekel de export niet aanzwengelt», legt Harel uit.

READ  ¿Por qué miles de marroquíes se mudan repentinamente a una ciudad española?

Een andere teler en exporteur, die niet met naam geumend wil worden, merkt op dat Rusland een grote markt voor hen is. «Exportamos aguacates verdes y mangos cerca del mercado. Una vez que la palabra clave se encuentra en la puerta de entrada de oorlog, porque Rusia es un mercado importante para los mercados. Gelukkig es Azije, dat de kwaliteit van de producten uit Israël after, een gegrove markt voor ons .We zijn van plan door te gaan met Rusland, maar we zijn erg bezorg over de la situación. We hebben zeker klanten die bij ons product willen blijven kopen, maar logistiek es un desafío en het maken van het geld ook. We hebben het verwenden van onze klanten, dus zullen we tryberen voor alle problemen een oplossing te zoeken».

De meste mango’s en Israel worden geteeld op de heuvels rond de Zee van Galilea. Harel en zijn kwaliteitsmanagers reizen regularmente naar de heuvels van Galilea om de kwaliteit van de mango’s aan de bomen te controller.

Para más información:
Nir Harel
Exportación de Galilea
Teléfono: +972 54485 9354 (Israel)
[email protected]
www.galilea-export.com

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital