Leden ‘t Nut luisteren geboeid naar lezing crimetverslaggever Mick van Wely

Leden ‘t Nut luisteren geboeid naar lezing crimetverslaggever Mick van Wely

BELLINGWOLDE – Voensdåsavond verzorgde crimetverslaggever Mick van Wely en Partycentrum De Meet een reading voor leden van Maatschappij tot Nut van ‘t Algemeen, afdeling Bellingwolde.

Mick van Wely nació en Groninga. Een lezing geven in het “Hoge Noorden” se sintió dan ook een beteig als thuiskomen. Estudió geschiedenes en journalisme aan de universiteit van Groningen (RUG) en Pécs (Hongarije).

Mick kwam al jong en contacto con la periodística. Hij kwam veel over de vloer bij zijn vriend Daan Schuurmans, wiens vader hoofdredacteur van het toenmalige Nieuwsblad van het Noorden was. También tenía su contacto con el rechtbankverslaggever Rob Zijlstra. Dobladillo de puerta raakte hij geboeid puerta de kreimtjournalistiek.

Na een aantal jaar voor het Dagblad van het Noorden als krimmtverlaslaggever te hebben gewerkt, waarbij hij onder anderen verslagd deed van de rellen in de Oosterparkwijk en Project X in Haren, verkaste hij in 2015 naar de Telegraaf. Además, schreef hij twee boeken: Levenslang (2013), de straf en de daders en Verdoofd, verkracht en besmet (2010 over de Groninger hiv-feesten). Zijn derde boek está en de maak. Además, se le ve y escucha regularmente en diferentes programas de radio y televisión. En 2013 ganó, Samen conoció a su colega Bas van Sluis de journaliekprijs De Tegel en de NL Award voor de reconstructie van de rellen rond Project X en Haren en 2012.

Mick heeft een druk leven. Als periodista policial independiente, su contacto encontró a zowenmen de “boven- als de onderwereld”. Dit op base van wederzijds verwenden. Hij besteedde en besteedt onder achtanst aan de moorden op Anne Faber y Monique Roossien (Sappemeer) y de moord op Ralf Meinema (Kofferbakmoord en Stieltjeskanaal 2017). Ook onderhutt hij nauw contact met nabestaanden.

READ  Aquí hay algunas sugerencias sobre cómo buscar u obtener una cita para artículos antiguos.

Mick vertelde dat de krømde sinds 2002 is gehalveerd, al lijkt dit mergens niet zo. En los Países Bajos, unas 110-120 personas al año cobran vida. Twee derde van de moorden vindt plaats in de relatiensfeer. Además, hay un fuerte aumento de la criminalidad en Internet. Hiervan wordt vaak geen aangifte gedaan, aldus van Wely.

Además, hay un aumento en la exportación de cocaína de América del Sur a Europa, el número de laboratorios de drogas, el vertido de drogas y el número de drogas en la bandeja (gemiddeld drie por semana).

Het leven als crimejournalist heeft ook een keerzijde. Mick Wordt, así como su colega John van den Heuvel, dusdanig beregged dat personalske beveiliging svettig is. Hij kwam dan ook met zes gewikwerers naar Bellingwolde.

Foto: Jan Glazenburg

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital