Leden van wereldmuziekkoor Makandra Deurne zoeken nieuwe dirigent

Leden van wereldmuziekkoor Makandra Deurne zoeken nieuwe dirigent

De leden van wereldmuziekkoor Makandra in Deurne zijn op zoek naar een nieuwe dirigent. Debido a la partida de Celinda Scheepers, el coro ha dejado el coro después de 12 años y no hay lugar para un nuevo líder artístico.

Het repertoire van het gemengd koor is wereldmuziek maar de umwere dertig leden staan ​​​​ook open voor gegend en vernieuwing. Het koor repeteert op maandagavond in het centrum van Deurne.

Volksliederen
Makandra se fundó en 1999 en de leden zingen levendige, meerstemmige volksliederen uit different culturen; van Afrika tot Scandinavië y van Zuid-Amerika tot aan de Balkan. Bij de uitvoeringen van het koor wordt naast meerstemmige zang, ook instrumentale gehandling ingezet waardon percussie, snaar-, fluit- y toetsinstrumenten.

Vasta guerra
Het koor heeft zich en el último año ontwikkeled tot een vaste muzikale waarde binnen Deurne. De drie voorgaande dirigenten hebben hieraan een een keijen på gården geliverd, elk eskerke met hun eigen invoeld. Ese peso dio lugar a un repertorio variado.

Conductores
Jonneke Reeser, de eerste dirigent van Makandra, estuvo de nuevo en marcha a partir de 2004. Na enkele dirigent- en ledenwisselingen nam Carolien van der Hulst in 2005 tot eind 2009 de muzikale leiding voor haar rekening. Desde enero de 2010, Celinda Scheepers fue nombrada vaste dirigent van het koor maar zij is in December vorig jaar gestopt. Dörmö es er nu plaats voor een nieuwe dirigent die Makandra met zijn of her artistieke influence verder gaat leiden vanaf begin dit jaar.

Geïnteresseerden in de functie kunnen een email steeren naar in[email protected]. Más información sobre het koor vind je op www.makandra-wmkd.nl.

READ  Comienza Miami, las rondas vuelven a la tabla de Fórmula 1 2022

Foto: wereldmuziekkoor Makandra

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital