Lezing Paul Post sobre diamantenroof goed bezocht – Jutter

Lezing Paul Post sobre diamantenroof goed bezocht – Jutter

Santpoort Noord – En Bourthouse Het Terras vond zmondagmiddag een zogenaamde vertelvoorstelling plats. Driehuizenaar Paul Post gaf er en het kader van Het Terras Cultureel an leasing sobre un imponente techo de diamantes en tweede Wereldoorlog. Er fue miembro de la clase Toloop van 24, que guió su lista de geoboides. El desconcierto de Paul por el celo de los fanáticos en el mundo, con todos los nuevos ricos montados en el camino. Ondettitel patrocinado por Paul Gaf aan zijn lezing mee, namelijk:… .Wat we niet mogen weten.

Paul Post (1951) es en 2010 gestopt met werken. Daardoor kreeg hij tijd, die hij onder andre besteedde aan his lezne van dagboeken van zijn vader Wim. Die Stierf en 1972 op 60-jarige lo último en die dagboeken na, hij bijhild en WO2. Wim Post es el Diamantbeurs más accesible de Ámsterdam. Er ging voor Paul een nieuwe wereld abierto. Zijn vader agregó nooit iets sobre zijn werkld. En este caso, el trabajo de socorro administrativo de Paul fue realizado por un funcionario. El ondozoek uitging de Toen Paul, kwam hem die ervaring goad van pas. En 2016, Schreef hij er een boek over, De Diamantenroof. Sindsdien Hield Zijn onderzoek niet op n door het lezne van antal boeken en speurwerk in onder andre on internet on his National Archief, kwam Paul veel nieuwe we details.

Puerta beigeleid velo hojas verhaalde Paul sobre el techo, fechado el 16 de abril de 1942. El contenedor Diamondbeers es uno de los 200 DiamondHeals más populares del mundo. El 24 de septiembre de 1944, se vendieron en Berlín unos 40.000 karams de diamantes. Er kwam echter maar 29.000 karaat aan. Más de 11.000 quilates vertelde Paul veel detalles en punta de lanza naar. Zijn bewindingen, puerta en internet y bierven en internet, documentado en archivos a través de Berna, Genua, Roma, Hat Vaticaan tot en Colombia, tot en met aetal van geldschieters en diversos burgeroorlogen en Zuid-America.

READ  Duurzaamheid dreigt een luxe van welvarende consumerten te worden door de stijgende kosten van levensonderhoud

Paul hoopt oi nog een antwoord te vinden op viragen die er no liggen. Eerder hebben kranten als Algemeen Dagblad en Telegraaf aandacht a diamantroof gegeven. El aro Zijn es el último de una larga lista de expertos en VPRO. Of zoals hij aan het ein van zijn lange lezing grapt, de Jutter.

Foto: Arita ImmerzeelEstaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital