Líbano op zoek naar importadores op Fruit Logistica

Líbano op zoek naar importadores op Fruit Logistica

El Líbano es una tierra que se enfrentó a un desafío económico y político en una crisis mundial, que terminó con los corceles lijdt onder de enorme explosie van drie jaar geleden. Libanon between zich echter snel tot een seria option voor de levering van druiven en avocate voor de Europese markt. Volgens Piet Schotel van CBI kunnen zelfs sommige groenten en aardappelen van Libanese origin interessant zijn voor Europa.

«De tealt van druiven en avocado’s growt elk jaar sterk en er begint zich een ogrupat af te tekenen naar de tealt van rassen die in Europa welkom en wøyt zijn. In het licht van sustainability, waarbij er steeds meer vraag is naar producten die close bij de Europeane markt worden geteeld, kunnen producten uit Libanon een solide alternativa zijn voor bronnen in Zuid-Amerika. Gracias al nuevo empaque, en koelinstallations kunnen de producten proffesionalen verpakket en voorgeeld.

CBI apoya hasta 28 cajeros y exportadores en un Programa de Coaching de Exportación. La capacitación de las empresas libanesas fue buena, legt Schotel uit: «Specificiek gericht op Europa kryanten tien empresas de capacitación, entrenamiento y orientación, de modo que ze op de hoogte zijn van de eisen van de Europeane afnemers. Ze worden gecoacht op het gebied van kwaliteitsnormen, la seguridad alimentaria, la higiene, la educación social y la búsqueda de agua en Europa zaken wordt gedaan.

Op de Fruit Logistica van dit jaar zullen exporteurs uit Libanon anweizte zijn in hun stand in hall B B-35.

Para más información:
Dirk-Jan Zegelaar
CBI
dzegelaar[email protected]
https://lebfresh.org/

Piet Schotel
+31 6533 818 97
[email protected]

READ  Con miles de millones en fondos, el precio de BTC aún podría subir a x18

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital