Lotte van Drunen laat goede dingen zien in het Spaans Kampioenschap 125 maar kent ook tegenslag – Het Kompas Sliedrecht

Lotte van Drunen laat goede dingen zien in het Spaans Kampioenschap 125 maar kent ook tegenslag – Het Kompas Sliedrecht

Overig

SLIEDRECHT Durante la primera carrera del Campeonato de España de 125cc en Montearagon, Lotte van Drunen mostró una buena velocidad. Lotte se recuperó en la primera carrera después de un mal comienzo, hasta el quinto lugar. In de tweede manche reed ze na twee valpartijen in de eerste ronde een dijk van een inhaalrace maar kwam in de laastte ronde met een andere rijder in besaksi en kwam zwar ten val. Por la presente, Lotte een gebroken rib op en kneuzingen en blauwe plekken.

Lotte maakte in deze competition deel uit van het A2 team bajo la dirección de Alberto Tome. Alles fue tot in de puntjes verzorgd met een snelle motor, monteurs en een goede guide. Debido a esto, kon de Sliedrechtse Lotte se reunió con el vliegtuig naar de competition toe en zich concentrenen op hetgeen ze het lieveste doet en dat is race.

NIET MAKKELIJK Las condiciones climáticas fueron hermosas el sábado. Er was geen vrije training that made Lotte gelig in de tijdtraining een snelle tijd neer moest gaan setten. Debido a que Lotte pasó 1 middag op de motor van het team had gettraind en het circuit niet kende, was dit niet de meest faglige ophägt. Toch wist ze in het sterk bezette deelnemensveld een tiende tijd in haar groep neer te zetten en sloot de sessie naar sättät af.

Op zadertagmiddag se mantuvo al de eerste manche op het programma voor Lotte. Toen het starthek viel, kwam ze niet goed weg en moest van rond de eightentwintigste plaats terug naar voren zien te komen. Door gelig een hoog tempo in te zetten, wist ze tijdens de eerste ronde al vele rijders te passeren. Ze kwam duattante de racing steeds verder terug naar voren en kreeg de vijtiende plaats in handen. Deze positie wist ze vast te houden tot over de finish en sloot amisand een sterk gereden manche op posietiv wijze af.

READ  Nieuws Edam-Volendam, Landsmeer, Purmerend y Waterland

valor En una camioneta de entrenamiento de 10 minutos, estacione en el programa de tweede manche op het. Gebrand op een goede start stond ze achter het starthek voor de tweede manche en het lukte haar om een ​​hele goede start te pakken. Open tweede plaats kwam ze uit de eerste bocht maar helaas kon ze niet lang van haar goede start genijen omdat ze tijdens de eerste ronde tot twee keer toe ten val kwam. Open een negendertigste plaats kwam ze terug en la competencia en begon aan een inhaalrace. Ze vocht zich durante la competencia hasta el octavo lugar. Echter met nog twee bochten te gaan ging het umreen mis voor Lotte. Ze kwam in de lucht met de rijder die achter haar reed in besaksi waarbij beide rijders ten val kwamen. Lotte kwam hard op de grond errecht en liep hirhei een gebroken rib en verschiedelden kneuzingen en blauwe plekken op.

Hoe de komende weken er voor Lotte uit gaan zien, incluso está esperando. Una vez que Lotte esté en forma nuevamente, zal ze haar trainingen weer hervatten.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital