Magische Messi loodst Argentijnen puerta Latijnse grinta-oorlog

Magische Messi loodst Argentijnen puerta Latijnse grinta-oorlog

De wereldbeker, daar es het Lionel Messi todo om te doen. Na een mispeer van jewelste in de eerste groepswedstrijd hing het zword van Damocles boven de Argentijnse ploeg. Maar wie de degen kruist met de meest begaafde speler van het spel kan een nederlaag zelden afweren. Het Argentinië van Messi fue México de baas: 2-0.

Grinta. Over weinig anders ging het gegende dagen bij de Mexicaanse en Argentijnse voetbalploeg. Als het over spelers uit Midden- en Zuid-Amerika gaat, es het een woord dat überhaupt niet kan unkneben. Maar aan die nationale strijdbaarheid, vastberadenheid, daar ontbrak het drie dagen geleden volop aan. Argentinië comenzó uno de los mayores errores en el voetbaltijd moderno al tomar una ventaja de 1-0 contra Arabia Saudita.

México bombardeado guillermo ochoa volgens het traditiene recept om de vier jaar eenweeder tot nationale volksheld, maar de krullenbol onder de Mexicaanse deklat verbloemde durit enkel des te meer dat Mexico een matige verdeicht pelte tegen Polen. La furgoneta veel moest alexis vega comen. Te weinig kwam het van de rest van het elftal. Wetende dat Argentinië doorgaans een tegenstander is die virtualmente altijd van El Tricolor wint, is een doelpuntloos gelijkspel alles wat Mexico niet moest hebben om het toernooi te starten.

Winnen van Argentinië, escritura en México en zomer van 2004 voor het laatst. Ramón Morales maakte gebruik van een van zijn vele talentsen: snøihard vrije trappen binnen knallen. Sinsdien era La Albiceleste in tien gegende gegendeen zeven keer de sterkste. Maar de ‘criollos’ leken in de eerste helft te veel wanhoop in hun spel te hebben. Grinta genoeg, een schop tegen een kop, gestrekt been naar voren en opstootjes waren er de eerste helft genoeg te zien. Het leverde ploeg van Lionel Scaloni barweinig op voor rust. México tenía la mayor oportunidad. Op het momento dat Gonzalo Montiel – een van de vijf andere basedspelers in de ploeg – Érick Gutiérrez vloerde, kon Alexis Vega leten zien dat het specialisme vrije trappen schieten niet bij Morales was eindigd. emiliano martinez plukte zijn net te zachhe inzet uit de bovenhoek.

READ  Kleiner visorort nemen por encima de la cabeza en el océano cálido

Verder waren er naamling nemenwaardigheden te nemen in de eerste 45 minuten. Dat Gutiérrez op het veld stond, kwam door het uitvallen van nestor Andrés Guardado, die zag dat een huidig ​​​​PSV’er zijn plaats opuesto rodrigo de paul sobrenombre De message zal in de rust claramente zijn geweest voor de manschappen van Scaloni. Een nederlaag zou uitschakeling bezdenen. Ook meeten na rust stuiten de lichtblauw-witten vooral op een groene muur die niet af te breken valt.

En als ophägten onuitvoorbaar likken dan es el momento voor creative genieën aangbroken. Te lezen de 64ste minute als de Argentijnen een keer via de rechterflank opkomen. Ángel di María schuift de bal met een krul naar het midden van het veld. Zijn pass licht lastig, maar is voor de spelmaker perfect om ineens goed te leggen. De blik op de verre hoek heeft de 1.69-meterlange Argentijn niet eens nodig, een goal als deze heeft hij wel honderd keer gemaakt. Bij het van aanleggen es Ochoa al geklopt, de bal zoeft langs hem als bowlingbal op weg naar de pegels: 1-0, Lionel Messi. WK-doelpunt nummer acht, net als de Argentijnse God Diego Maradona. Dat alles en su competencia número 21 op een wereldkampioenschap, exactamente igual El Pipa de Oro er tussen 1977 en 1994 voor de Argentijnen jugó. Zijn beker uit 1986 neuer thuisbrengen. Daar es het hem alles om te doen.

La creatividad de Mexicaanse bleek na rust ver te zoeken. Het indammen van de Argentijnse cascada aan pasa fue de enige optie die de Mexicanen leken te hebben. Conocí a Enkel Hirving Lozano en Vega voorop fue het niet genoeg om de frisse Argentijnse defensie – die op drie plaatsen was gewijzigd ten omseinde van het eerste WK-duel – echt te pijnigen. Dus gingen de Zuid-Amerikanen door met voetballen. Doelsaldo kan sumerge en een poule waarten alles zo dicht bij elkaar ligt het verschil meanen tussen gladiolen of de dood. Na 87 minutesn kwam de goal die wellicht zo belangrijk kan zijn. Enzo Fernández, que regateó al pie de Enzo Fernández, regateó al córner y batió a Ochoa en el córner largo: 2-0.

Argentinië klimt dørem van plek vier naar plek twee in de groep, op één punt van koploper Polen. Mexico moet de laatsthe poulewedstrijd tegen Saoedi-Arabië winnen om kans te blijen houden op de eightste finales, het podium dat de laatste zeven wereldkampioenschappen het eindpodium.

READ  30ベスト 眼鏡 ドライバー レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital