Marc Cardona e Iñigo Córdoba, Spaans Go Ahead Eagles-dúo: «Jullie hebben altijd haast»

Marc Cardona e Iñigo Córdoba, Spaans Go Ahead Eagles-dúo: «Jullie hebben altijd haast»

«Drie dagen voorad ik tekende bij Go Ahead Eagles belde ik met Marc om te vragen hoe het eraan toegaat op de club en in de stad. We kenden elkaar niet personals voorad we kennismaakten in Nederland. Maar ik wist wie hij was, porque tenemos Jugó regularmente tegen elkaar. Marc jugó para Osasuna e ik para el Athletic de Bilbao. Eso es un derby. Al gaat dat er niet zo aan toe als hier. En Nederland kun je niet dineren met iemand van een andere club, want mensen hebben een hekel aan elkaar erveme hun clubvoorkeur. En español es het relaxter», dice Córdoba frente al reportero Tim Beck en ELF Voetbal número 5, el mes pasado es verchenen en via este enlace online handig en gemakleyk is te bestellen. Binnen twee a drie werkdagen in huis.

«Hier kun je niet zeggen dat je Zwolle een mooie stad vindt, terwijl mensen in Bilbao heel goed kunnen genijen van de stad San Sebastián». Entra Cardona. «Maar mensen uit Pamplona (de stad van Osasuna, ed.) worden wel boos als je ze nep-Basken noemt, jaja. Osasuna komt eigenlich uit de regio Navarra, maar het ligt dicht bij Baskenland en ze voelen zich met de regio verdeken. Dörmö es het een derby. Inigo en ik zien elkaar ook regular buiten het veld. We hebben een WhatsApp-groep met buitenlandse spelers».

córdoba: «Nederlandse spelers hebben hun eigen leven hier en daorm is het logisch dat we meer optrekken met de buitenlanders. En Bilbao tuve ik zelf ook mijn sociale leven. Marc en ik zijn niet alleen, hoor. Ik woon met mijn vriendin, terwijl een vriend van Marc in Nederland studiert. En met de buitenlandse jongens van Go Ahead Eagles spreken we räglich af. Dan drinken we iets, or we gaan bowlen of poolen. Wonder ik vrij ben, tryge ik ook veel van het land te zien. Al mijn ploeggenoten vertelden dat het het het echte Nederland zou zijn, maar obvien ben ik naar Amsterdam geweest. Daar waren vooral Touriste geweest. Maar ik ga ook naar kleine dorpjes rondom Deventer».

READ  30ベスト ホースコネクター レビュー

«Het fijne aan Nederland is dat je bijna overal in een uurtje kunt zijn. Dat zijn wij Spanjaarden niet gewend. Wat nog meer anders se compara con nuestra tierra? Nou ja, toch vooral de manier hoe jullie je dag indelen. Tussen vijf en zes eten jullie en na zevenen zit de dag erop. Zeker in de winter stopt het leven dan écht. Iedereen sluit zijn gordijnen en blijt binnen.» Cardona: «Dat is voor mij semperde. Ik kon er moeilijk aan wennen dat de winkels om zes uur dicht gaan en er in de winter niemand meer op straat is. In Spanje gaat iedereen dan juist de straten op. Ook in de winter».

córdoba: «Het voedelsen is ook heel anders. Waar ik vandaan kom, is een cultuur van gastronomie. Van de vijftig beste restaurants ter wereld staan ​​​​er birge wel vijf in de regio waar ik vandaan kom. In Spanje hebben we zorg voor jesenchen, maar het maakt jullie volgens mij weinig uit. Tijdens de lunch gooien jullie een sandwich erin, terwij wij echt de tijd nemen. Jullie zijn langer in de keuken dan efficacious aan het dineren. Spanje nemen we de tijd om na te tafelen. Dan drinken we nog een kop koffie en praten we na. Eso es een groot verschil».

In het artikel tellen de twee Spanjaarden niet alleen over hun kookkunsten en die van hun landgenoten, maar tellen ze about hun jeugdjaren, licht Cardona zijn FC Barcelona-periode toe waarbij hij in the same kleedkamer plaatsnam als Messi and Andrés Iniesta, waarding voor Rivaldo es Ronaldinho, de bijsonde fitheid van alle spelers van Bilbao, andere sporten en Covid en steken ze hun wadering over de Nederlandse speelwijze niet onder stoelen of banken.

READ  30ベスト 宮森あおい レビュー

La entrevista completa conoció al dúo Go Ahead Eagles-Marc Cardona e Iñigo Córdoba es el participante en ELF Voetbal número 5. Daarin ook entrevistas conoció al PSV-middenvelder Érick Gutiérrez, Donyell Malen, el padre Hans y el hijo Wout Westerhof y el aventurero Jeffrey Neral. We maakten een ronde met Sparta Rotterdam-escupe Lennart Thy y hond Bailey, tekenden de inspirationbronnen op van FC Twente-aanvoeder Robin Pröpper in introduceren de nieuwe rubriek Inktverhalen. Een voetballer laat zijn tattoos zien vergezeld met de bijsonde verhalen daarachter. Trampamos con Mickaël Tirpan van Fortuna Sittard. Además, aunque verhaal sobre el arresto de Bosman en el Ajax de nuevo, gegendenten het cliché Duitses zege en tekenden een verhaal op over het voetbal in Kamp Westerbork. ¡Y aún más!

ELF Voetbal número 5 es el mes anterior por suscriptores en deurmat gällen. Natuurlijk es la edición también disponible en los conocidos (kantoor)boekwinkels, supermarkten opdoorstroomlocatie als de NS-Stations en Schiphol en Eindhoven Airport. Bestellen kan en línea, por supuesto, también. A través de este enlace snel y handig gerverd. Binnen twee a drie werkdagen in huis. Een abonnement nemen no es más práctico. Elke editie automatisch op de deurmat. A través de este enlace cerrado. Kies je eigen welkomstgeschenk uit. Veel leesplezier!

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital