Mario Spaans comenzó en De Kuip: »Ik vind het een hele eer»

Mario Spaans comenzó en De Kuip: »Ik vind het een hele eer»

Mario Spaans ha comenzado su trabajo en el Feyenoord. El maestro del césped de 53 años es el sucesor de Erwin Beltman. Spaans vindt het een eer dat de Rotterdammers bij hem zijn uitgekommen.

«Toch wel, toen ik het bericht kreeg van de club waarten ze polsten of ik interesse had, most ik dat even twee keer lezen», dice Spaans en het Feyenoord Magazine. »Ik vind het een hele eer dat club en stadion voor mij hebben geelden, zeker ook omdat Feyenoord van jongs af aan mijn club is. Dat heb ik van mijn vader meegekregen, terwijl hij me ook dit vak heeft heeld.»

Siguiendo a Beltman está een flinke klus. »Zeker weten en dat es un desafío mooie. En mijn vårde baan als greenkeeper op een golfbaan mohende de greens ook elke dag top zijn. Het neerleggen van een goede grasmat is voor mij dus geen problem, alleen is de voetbalwereld en alles wat drabiy komt, zoals de wishen van spelers en trainers, nog nieuw voor mij. Gelukkig heb ik een goed team.»

Spaans zal ook moeten wennen aan alle achtansch die hij nu gaat krijgen. Helemaal als de mat niet is zoals de selectione gewend está en De Kuip. »Sé cómo funcionaba: na een nederlaag wordt er altijd kritischer naar de grasmat gebeke dan na een victory, zo was het op de golfbaan ook. Je kunt als grasmeester dus maar beter een gladde rug hebben.»

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital