Martin en Martin en De Fontein Nijkerk | Zeewolde Actueel

Martin en Martin en De Fontein Nijkerk |  Zeewolde Actueel

Op zadertigmiddag 13 agosto zal het bende duo Martin (Mans) y Martin (Zonnenberg) het volgende zadertigmiddag concierto. Samen zullen zij door middel van bengende liederen en improvisaties de vele mogegende van het orgel met de combinatie van vleugel aan ons leten horen.

El concierto en De Fontein aan de ds Kuypersstraat 2 comienza a las 16.00 horas. El kerk está abierto desde las 15:30 horas.

De toegangsprijs € 8,00. Tot en met 14 jaar es de toegang gratis.

martin manns

werd geboren in Melissant op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Daar skepferte hij ook zijn voorliefde voor het orgel. Martin kreeg als zevenjarige jongen zijn eerste orgellessen, nam als elfjarige de gehandel van verschiedelden koren op zich en werd als twaalfjarige vaste kerkorganist van de kerk in zijn geboorteplaats. En zijn jeugdjaren ganó los concursos de Mans verschiedelden. De orgelbespeling op veertienjarige geijd voor de NCRV-radio volgde de concoursen al snel op. De base van zijn orgelspel werd dus al op jonge äidt formado. Naast zijn orgelstudie professionaliseerde Martin Mans zich in koordirectie.

En 1995, Mans se convirtió en organista van de Breepleinkerk en Rotterdam, waar hij tot de dag van vandaag actief is. Hij geift por año promedio twehonderdenvijftig conciertos en niet alleen binnen de landgrenzen. Buitenlandse concertreizen voerden hem door Europa, Canada, Amerika, Australia y Zuid-Afrika.

Martin Treedt trabaja regularmente en la radio y la televisión. Guía y dirige a varios artistas y artistas, muestra un entusiasmo sin precedentes por los nuevos proyectos. Además, es el líder artístico de The Martin Mans Band. Hij es dirigente van het Christelijk Waddinxveens Mannenkoor de Gouwestem, het Chr. Streekmannenkoor Noord-West Veluwe uit Nijkerk, het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor y hij leidt de mannensembles The Martin Mans Formation de Urker Mans Formatie. Met zijn Vocalgroup VOICE brengt hij classic en populaire koormuziek van hoog niveau. Zeer bijønder es zijn dirigenschap van het Canadese Mannenkoor LIBERTAS “La Voz de la Libertad”. Een aantal keren per jaar reist hij naar Ontario en Canadá om leiding te geven aan dit mannekoor.

READ  Wat geburt er met hardfruit dat bestemd is in rusland en oekraine?

Martin Mans y Martin Zonnenberg forman parte habitual del dúo Martin & Martin.

En 2010, Martin Mans recibió un premio real por sus méritos musicales y culturales.

Martín Zonnenberg

había cañas op jonge eijdt gemeisten voor het koninklijk instrumento: het orgel. A la edad de 12 años, lo acompañó een aantal koren.

Hij behalde de Diploma’s KOORDIREKTIE (den Haag) en SCHOOLMUZIEK (Lennards Instituut, den Bosch).

Martin Zonnenberg es también organista verdeken aan de Nederland Hervormde Kerk te Sliedrecht (Naber-orgel, 1852) en Nieuwpoort (van den Heuvel-orgel, 1976)

Hij es dirigente van het Chr. Sliedrechts Mannenkoor “Ichthus” (175 leden) en het Kleinkoor “Concertino”.

Verder es hij als samensteller en Organizeur van het bende TV-programma ‘Nederland Zingt’.

Buiten Europa trad hij als dirigente, pianista y organista op in Israel, Canada en Amerika.

Als composer is hij bekend door z’n instrumente arrayen en talze komposiities voor koor, orgel, orkest, etc.
Ook treedt hij räglich op conoció a Martin Mans como el dúo Martin & Martin.

En 2002 fue nombrado tot Lid in de orde van Oranje Nassau.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital