Meestervoorspellers zetten en op Messi; hij kiest zelf voor Brazil, Frankrijk en Engeland

Meestervoorspellers zetten en op Messi;  hij kiest zelf voor Brazil, Frankrijk en Engeland

Getty

Voetbal NOS

Computerspellen zijn soms niet meer van echt te verschieden en de simulatie van contests leidt tegenwoordig evens tot situaciones die de reality angstvallig dicht benaderen.

Zo wijst Spellenmaker Electronic Arts (EA) nu Argentina aan als nieuwe wereldkampioen, nadat Spanje (2010), Duitsland (2014) en Frankrijk (2018) tiddens de laatste drie WK’s al goed werden preeuild gracias a la modernste technologieën.

Dat zou wat zijn voor Lionel Messi. Om zo tijdens zijn laatseweldkampioenschap uit de schaduw te treden van zijn illustere compatriot Diego Maradona, die Argentinië in 1986 worldkampioen maakte. «We hebben een zeer goede ploeg die gretig is, maar we denken stapje voor stapje», bekeikt Messi het zelf.

AFP

1986: Diego Maradona conoció a Argentinië wereldkampioen

Statistisch gezien is de favorietenrol te verklaren, met al 35 duels op rij geen nederlaag meer voor de Argentijnen. De Copa América werd al gewonnen. Net als adarna de Finalissima, de strijd tussen de kampionen van Zuid-Amerika en Europa (Italië).

Aan de andere kant es de uitkomst obvallende, met relatif weinig interlandervaring in de selection en veel spelers die al op äidt zijn.

En dat onder leiding van een relatif jonge trainer, die na het voor Argentinië desastreus verloopen WK anterior werd gepromoveerd van assistent tot bondscoach. Aanvankelijk como entrenador interino, maar mede op voorspraak van Messi, die jaren openlijk twijkerde over het voortzetten van zijn interlandcarrière, bleile de nu 44-jarige Lionel Scaloni aan.

Rutinarios secos

«Nosotros conocemos a los elkaers cuando lo mejor es para el momento», dijo Messi de sterke teamgeest onder Scaloni, die allene conoció a Giovanni Lo Celso (Villarreal) een een mitrede basespeler vremena lesionleed moet missen.

Messi zelf vergecht niet dat een outsider de wereldkampioen wordt: «Als je het over de kanshebbers hebt, praat je altijd over deselfde teams. Als ik er een paar moet nemen die boven de rest uitsteken, dan denk ik dat Brazilil, Frankrijk en Engeland iets beter zijn dan de andere».

Tiros profesionales

Lisandro Martínez y Nicolás Tagliafico conocieron al KNVB-beker voor Ajax

De ex Ajacieden Nicolás Tagliafico en Lisandro Martinez zijn sijn søn sønde Nederlands perspectief de bekendste namen. Lucas Ocampos (Ajax) y Marcos Senesi (ex-Feyenoord) wisten geen plek bij de laatste 26 te bemachtigen.

Scaloni ha construido su equipo alrededor de Messi, con muchos jugadores activos en la liga española e italiana. Como Rodrigo De Paul, Leandro Paredes y Nahuel Molina.

Hoewelg Messi zelf heeft gegendat dat dit zeker zijn laastte WK wordt, hoopt Scaloni dat juist de successsen hem op andere hachten zullen zullen brengen. «Als we goed voor hem zorgen en hem bedienen zoals het moet, is er de kans dat hij het langer volhoudt. De voetballerij vraagt ​​​​daar ook om».

Eerste hoofdprijs

De tranen van Messi gingen de hele wereld over, toen hij met winst van de Copa op zijn 34ste eindelijk een hoofdprijs won met zijn land. Desde su emotiva salida del Barcelona, ​​ahora está en su segunda temporada en el Paris Saint-Germain, también en la asociación de clubes nuevamente.

«Messi está gelukkig en maakt veel mensen blij», dice Scaloni, die het en Qatar con su país en el groepsfase opneemt tegen Saudi-Arabië, Mexico en Polen. En dat merken de meestervoorspellers de EA ook.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital