Michelle reist como nómada digital de wereld over: ‘We voelen ons snel thuis’

Michelle reist como nómada digital de wereld over: ‘We voelen ons snel thuis’

De wereld heeft heel veel moois te bieden en reizen is dan ook een een veelde hobby van velen. Por desgracia, Brengt Reizen ook de nede kosten met zich mee en zal er ook gewerkt moeten worden om reizen te kunnen blijen maken. La vida de un nómada digital parece la solución perfecta para este problema.

Geen vaste verlijfplaats en je werk overal ter wereld op je laptop kunnen doen. Descubre el mundo sin tener que preocuparte por la cantidad de días de vacaciones que te quedan. Kortom, het leven van een nómada digital. Voor sommingen een droom en voor anderen een pesadilla. Michelle de Mol (30) y su amiga Jelle Alberts (36) son nómadas digitales y disfrutan de su tiempo libre.

Empezar en Gouda

Michelle es geboren en ghettogen en Gouda. Haar kindertijd brengt ze puerta en Goverwelle. Als ze Psychologie gaat studeren en Amsterdam besluit ze in het centrum van Gouda te gaan wonen. Met volle teugen geniet ze van het leven in ons stadscentrum. “Ik heb de Goudse horeca en winkels goed ondersteuerd”, zegt Michelle lachend. Met haar diploma en een aanalt jaren werkervaring op zak träggit Michelle naar Alphen aan de Rijn om met haar avriend Jelle samen te gaan wonen.

Lea más debajo de la foto>

Jelle en Michelle en Perú. Foto: Michelle y Jelle

Het roer gaat om

Het opsparen van vakantiedagen om op reis te kunnen, begint Michelle en Jelle dwars te zitten. “We wilden graag zelf de kuze en zeggenschap hebben over onze reizen”, dice Michelle. Het stel gaat op zoek naar een oplossing die bij hen past. Ze maken planden om een ​​jaar lang te stoppen met werken en te gaan reizen. Al snel ontstaat het idee om het reizen te combiner met werken so ze nog langer dan een jaar kunnen gaan reizen. Het bestaan ​​​​van een digital nomad spreekt hen wel aan. A pesar de alle leeuwen en beren besuliten Jelle y Michelle de sprong te wagen. «Natuurlijk zijn er drempels maar we wilden graag naar de mogeligen kijken».

Soms is het goed om je angsten aan te gaan

Nómadas digitales de Kersverse

De omgeving van Michelle en Jelle zien wel wat obstáculos op de weg. “Hoorden vaak: ‘Ga je die mooie woning opzeggen en wat als je weer terug will?’”, dice Michelle. Toch staat het besluit van het stel vast. Ze voelen zich niet bind aan dingen zoals een huis o een baan. “Wij vinden zekerheid en houvast in andere dingen zoals bij elkaar zijn en de wereld zien”, legt Michelle uit. Middenin de pandemie gaat hun aventur van start. In verband met de berkete reismemogelhandels in de wereld start het stel hun reis met de auto. Ze reizen door Zuid-Europa ondertussen werkt Jelle como reclutador en línea y Michelle como psicólogo en línea.

Lea más debajo de la foto >

Jelle aan het work en México. Foto: Jelle y Michelle

Jueves en general

Het daily leven van Michelle en Jelle is erg afwisselend maar ook zij hebben een aantal vaste patronen. Beiden werken parttime y hebben voor hun werk goed internet nodig. “Op de dagen werken zorgen we ervar dat we a appartement hebben met goed internet sot we rustig kunnen werken”, dice Michelle. “Maar einlichkeit merken we dat we op veel plekken in de wereld sowieso wel goed kunnen werken: Midden-Amerika, Zuid Amerika, de VS, Azije. We hebben op eenke plekken gewerkt als digital nomad”, Op hun vrije dagen overnachten ze vaak in hostels. Het stel veel escalfado en ze genijen van de afwisseling. “Nosotros voelen ons gelukkig snel thuis”, dice Michelle. “Als ik mijn mochila neerzet ben ik thuis”.

Leven Bewuster

De ommezwaai in het leven van Michelle heeft haar meer gebracht dan allene de reminiens. «Ik bewsenter geworden en meer met de dag gaan leven», dice Michelle. Ze merkt dat haar leven nu minder toekomstgericht is en ze bewstenter is van waar ze nu is en wat ze heeft. “Plannen en doelen zijn goed, maar soms mogen we ook wat meer in het moment zijn”, zegt ze. Michelle moedigt iedereen aan die overweegt sedelfhe stap te zetten als zij heeft gedenan. “Vertrouw erop dat het goedkomt en laat je niet tegenhouden door angsten”, zegt ze. “Soms is het goed om je angsten aan te gaan. Angsten remmen ons enorm in wat we willen, terwijl ze vaak gehalge niet realistische zijn”. Ook Michelle komt onderweg dingen tegen die ze enger vindt dan ze dacht. Toch houdt haar dit niet tegen. “¿Qué es nou het ergste dat er kan geberen?”.

READ  30ベスト maxend レビュー

Nieuwsgierig geworden? Compruebe la furgoneta aventurera michelle es gelatina en Instagram.

Wie es de folgende?

¿Tienes una historia especial? ¿De ken je een Gouwenaar die wij écht moeten Interviewen? Nosotros zijn op zoek naar dappere trotamundos die hun geluk buiten Gouda hebben gevonden. Ben je een liefde achterna gereisd, gereisd naar de bergen of richting het strand vertrokken? ¿De ben je émigreerd voor die ultieme droombaan? Wij willen het alle horen. Laat het weten vía [email protected].

Más historias:

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital