Ministerie van Binnenlandse Zaken beëdigt Spaanse tolk

Ministerie van Binnenlandse Zaken beëdigt Spaanse tolk

Ministerie van Binnenlandse Zaken beëdigt Spaanse tolk

Marciano Edgar Armaketo es el director del ministerio de Binnenlandse Zaken (BiZa) de Mohamad Nasier Eskak beëdigd tot tolk en vertaler van de Spaanse naar de Nederlandse taal en verso. Bekeken kekeken de voortgang naar een beidere regionale integratie van Suriname in de regio is het te midden van vele Spaansprakende landen volgens directeur Eskak van eminent belang dat er meer vertalers ter besichting komen van Suriname.

Na beëdiging ontving de nieuwbakken vertaler zijn resolution waarten het besluit se establece. Armaketo beahalde zijn MO-A-diploma voor de Spaanse taal op het Instituut voor de Opleiding van Leraren (IOL). Siguiente heeft hij vier jaren als leerkracht Spaans bij het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC) gediend.

En el año 2012 comenzó Armaketo zijn carrière op het ministerie van Buitenlandse Zaken (el actual ministerio de Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking – BIBIS). Hij heeft een Spaanse cursus in Mexico gevolgd, specialiseerde zich verder in de buitenlandse dienst en volgde een een diplomatieke cursus. Desde 2013 hasta 2018 fue Armaketo secretarias de embajada en Caracas, Venezuela como standplaats. De octubre de 2018 a enero de 2022 es el embajador de Surinamse en Cuba geweest.

Por el momento Armaketo directeur van het Diaspora Instituut Surinam, vallende onder het ministerie van BIBIS. De nieuwbakken tolk heeft reeds zijn bachelor en master titel op zak. In de toekomst will hij nog zijn doctoraal eränen en zich verder gaan specializeren in de Spaanse taal.


READ  Marokko schrijft geschiedinis: nog nooit kwam een ​​​​Afrikaans land zo ver op WK | WK Voetbal

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital