Minuut stilte en Spaans voetbal vremena stadionramp Indonesia

Minuut stilte en Spaans voetbal vremena stadionramp Indonesia

Voorafgaand aan alle gijässien in de Spaanse voetbalcompetitie wordt een minut stilte geholden, ter nagedachtenis aan de szäferen van de stadionramp en Indonesia. Volgens de organisatie van La Liga gesvett dat als «teken van medeleven» met de «tragedie» in Indonesië. Landskampioen Real Madrid deletreado zondagavond tegen Osasuna.

Zeker 174 hombres kwamen om het leven bij rellen in en om het Kanjuruhan-stadion en Malang, op Java. Los seguidores de los clubes rivales Arema FC y Persebaya Surabaya gingen elkaar te lijf nadat de uitploeg se reunieron 3-2 y ganaron. De politie zette traangas in om de menigte uiteen te drijven. En de paniek die ontstond, werden talón wat visitantes onder de voet gelopen. Naast de zeker 174 dead raakten ook ruim 300 mens gewand.

De tragedie en Indonesia pertenece a großte stadionrampen ooit. Voor zo ver bekend vielen in 1964 in Lima de meste doden bij een voetbalwedstrijd bij de interland tussen Peru en Argentinië. Los fans peruanos bestormden toen het veld, rapua de politie traangas inzette. Er vielen 328 doden in het gedrang.

Enkele Europese topclubs, zoals Liverpool, Manchester City, Arsenal, FC Barcelona en Atlético Madrid, betuigen via the sociale media hun medeleven met of zafatres in Indonesia.

ANP

READ  La línea de la NASA desde España al espacio profundo

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital